Gecertificeerde Specialisten       Zoekmachine optimalisatie Breda    Meer dan 11 jaar ervaring      Trainingen op maat

Test nieuwsbrief header

Zoekmachine optimalisatie Breda

Wil je stappen maken met zoekmachine optimalisatie en is jouw bedrijf in de buurt van Breda gelegen? Dan ben je op de juiste pagina beland. Wij zorgen namelijk door zoekmachine optimalisatie voor méér bezoekers naar je website toe. Dat kan op 2 manieren, namelijk zoekmachine optimalisatie door ons laten uitvoeren of zélf aan de slag gaan door voorafgaand een zoekmachine optimalisatie training te volgen.

Hulp nodig? Bel ons direct op: 0416-533691

Je leert per training:

  • Diepgaande kennis over zoekmachine optimalisatie
  • Werken met Tools die je helpen om processen te vergemakkelijken
  • Vast te stellen waar je de focus op moet leggen en waar je moet starten
  • Hoe je intern collega’s kan informeren en rapporteren aan Directie
  • Hoe jij je bereik kan vergroten, hoger kan scoren in Google en je doelgroep op de juiste kanalen aan kan spreken
  • Nieuwe mensen kennen waarmee je kennis kan delen tijdens en na de zoekmachine optimalisatie training

Jody is enthousiast en heeft veel kennis van zaken. Ze kan helder uitleggen en gebruikt goede praktijk voorbeelden. Het is prettig dat er tussendoor gecheckt wordt of iedereen de materie nog begrijpt. De training is boeiend van het begin tot eind. Ik heb veel inzicht gekregen en goede tips en tools om mee verder te gaan. Ik zou mij zeker opnieuw voor een training willen inschrijven.

Deze bedrijven gingen jou voor:

online marketing training

Kosten trainingen

De kosten bedragen per training € 595,-* (diepgaande trainingen) per persoon. Het is mogelijk om tegen een vast bedrag een training met je hele team te volgen. Neem hierover contact op. Vanaf  €595,- ontvang je een praktische online marketingtraining van één dag die toegespitst is op het bepaalde onderwerp. Wij zorgen uiteraard voor koffie, thee, fris en een heerlijke lunch in ons kantoor in Waalwijk, vlakbij Breda.

Voor wie geschikt?

De training is uitermate geschikt voor (marketing)managers, marketingmedewerkers en marketing- en communicatieprofessionals uit de omgeving Eindhoven die open staan voor meer online marketingkennis die eenvoudig toe te passen is.

 

* Alle bedragen zijn exclusief BTW. 

Locatie vanuit Breda

In een mooie ruimte aan de Grotestraat 128 B in Waalwijk vindt de training plaats. Dit is maar 30 minuten vanaf Beda en is eenvoudig te bereiken. Volg vanuit Breda de A2 en A59 richting Waalwijk. Volg daarna Waalwijk-centrum.

Op deze locatie geven we verschillende online marketingtrainingen waarbij interactie centraal staat. De training neemt één dag in beslag en wordt begeleid door een ervaren trainer.

online marketing training locatie

Dit zijn onze Partners:

Spotler
Google partner
Hotjar logo
Summary
Event
Zoekmachine optimalisatie Training (SEO)
Location
mark@ing b.v., Grotestraat 128 B,Waalwijk,Noord-Brabant-5141 HC
Starting on
1 April 2019
Description
De zoekmachine optimalisatie training (SEO) is geschikt om je kennis over SEO uit te breiden en direct toe te passen in de praktijk.
Offer Price
EUR 595