Werken bij

 Flexibel       Mogelijkheid voor ontwikkeling      Gezellig team    

Test nieuwsbrief header

Wie zijn wij?

Leuk dat je ons gevonden hebt! Wij zijn mark@ing. Maar wie is nou eigenlijk de ‘wij’ achter mark@ing? Dat is ons té gezellige team bestaande uit online marketeers. Iedere marketeer binnen ons bedrijf heeft zijn eigen specialisatie waardoor ons team elkaar perfect aanvult. Denk je dat jouw expertise een toevoeging kan bieden aan ons team? Word dan onderdeel van ons en bekijk of een van onze openstaande vacatures jou aanspreekt.

Team foto
nieuwsbrief pijl

   Vacatures

Junior Online Marketing Consultant

Junior Online Marketing Consultant

Ben jij in staat om goed in te schatten wat belangrijk is om vastgestelde doelstellingen te behalen? Als junior Online Marketing Consultant ben je betrokken bij de verschillende projecten binnen mark@ing. Hierin ben je flexibel qua inzet en communicatief sterk. Daarnaast ben je in staat om een team van specialisten te ondersteunen en daarbij te leren van wat zij jou aan opdrachten geven. Is deze functie bij jou op het lijf geschreven? Lees dan snel meer en solliciteer!

Digital marketing consultant foto

Digital Marketing Consultant

Ben jij in staat om vanuit doelstellingen actieplannen te formuleren en deze in samenwerking met onze diverse specialisten tot uitvoering te brengen? Als consultant ben je het directe aanspreekpunt voor onze klanten en voor de specialisten. Jouw rol is een regisserende rol waarbij gezorgd wordt voor het managen van verwachtingen, prioriteren van taken, afstemmen van planningen en meedenken in het gehele proces. Past dit bij jou? Bekijk deze functie dan snel!

account based marketing

Meewerk stagiair online marketing augustus/september 2020

Word jij onze nieuwe bediener van koffie of thee? Dacht jij dat nou echt?! Dan ben jij erin getrapt! Ben je op zoek naar een stage waarbij jij je eerste stappen in de wereld van online marketing kan zetten? Dan ben je bij mark@ing aan het goede adres! Als online marketeer in de dop leer je het opzetten, uitvoeren en het optimaliseren van online marketingcampagnes voor verschillende opdrachtgevers. Benieuwd wat wij nog meer te bieden hebben? Lees dan snel verder en solliciteer!

Staat er op dit moment geen functie voor jou tussen? Meld je dan aan voor onze vacaturemelder

Voor organisaties online doelstellingen halen, daar krijgen wij bij mark@ing een kick van!

Wij zijn een jong online marketingbureau met zeer gedreven online marketeers. Gevestigd in Waalwijk in een creatieve en energieke omgeving. Mark@ing is opgericht in 2015 vanuit een samenwerking tussen een senior online marketeer en een webdevelopment bureau (MaxServ). Inmiddels is mark@ing als bedrijf volledig zelfstandig en bedienen wij een gevarieerde groep klanten. Van lokaal tot internationaal niveau helpen wij bedrijven met het behalen van hun online ambitie. Hiervoor hebben wij onze eigen werkmethodiek ontwikkeld bestaande uit een combinatie van Scrum/Agile projectmanagement, Growth Hacking en een uitstekende manier van communicatie/afstemming met onze klanten (fans).

 

Wij zijn wegens het verder professionaliseren van onze werkwijze op zoek naar nieuwe collega’s. Ben jij een gedreven ervaren online marketeer, op zoek naar een enthousiast team waarmee je samen mooie dingen kan bereiken? Bekijk dan of er een vacature voor jou tussen staat en solliciteer als de functie bij je past!

foto Digital marketing consultant

Vacaturemelder

Staat er op dit moment geen functie voor jou tussen? Maar wil je wel graag op de hoogte blijven van vacatures bij mark@ing? Meld je dan nu aan voor onze vacaturemelder, dan houden wij jou up-to-date!

Wat bieden wij jou?

mark@ing biedt een dynamische en afwisselende werkomgeving in Waalwijk. Onze werktijden zijn doorgaans van 08.30 tot 17.00, maar met de mogelijkheid om ook vanuit huis te werken.

Bij mark@ing heb je enthousiaste en gezellige collega’s met een geweldige teamspirit. Bij ons is er altijd wel tijd voor een grapje.

Bij mark@ing bieden we je veel ruimte voor initiatief en ontwikkeling. Je krijgt een individueel studietegoed van 1.500,- per jaar en een groepsstudietegoed van 500,- per jaar.

Wij zoeken een collega die ons team versterkt, maar ook iemand die wij kunnen helpen om nog meer uit zichzelf te halen. Als team willen wij met veel plezier samenwerken.

Bij mark@ing bieden we je een goed salaris voor je inzet voor het bedrijf. Dit salaris is tijdens de sollicitatie altijd onderhandelbaar.

Bij mark@ing werk je onder goede arbeidsvoorwaarden: je hebt 25 vakantiedagen, je doet automatisch mee aan de pensioen regeling, je krijgt vakantie geld en een Woon-werk & Werk-werk reiskosten vergoeding.

arrow-green

Door onze sollicitatieprocedure te bekijken weet jij wat je kan verwachten nadat je je sollicitatie hebt ingediend!

Locatie

Onze partners