Vacature Online Marketing Consultant

Doelstellingen omzetten in concrete actieplannen

Kom jij ons team versterken?

Wie ben jij?

Als Online Marketing Consultant ben je in staat om vanuit doelstellingen actieplannen te formuleren en deze in samenwerking met onze diverse specialisten tot uitvoering te brengen. Zodoende is de consultant het directe aanspreekpunt voor onze klanten en voor de specialisten. De rol van de consultant is een regisserende rol waarbij gezorgd wordt voor het managen van verwachtingen, prioriteren van taken, afstemmen van planningen en meedenken in het gehele proces.

In die zin is de consultant de persoon waar de klant op moet kunnen vertrouwen en die te allen tijde ervoor zorg draagt dat de klant weet wat zij wanneer kunnen verwachten.

Daarnaast is de consultant in staat om een team van specialisten sturing te geven en samen met eventuele andere consultants de overall planning binnen mark@ing te waarborgen. Daarmee is het een pré als je ervaring hebt aan de bureauzijde of aantoonbare ervaring in het adviseren, begeleiden en/of aansturen van collega’s.

Standaard competenties die onze collega's bezitten

Los van de functie is het belangrijk dat onze collega’s in staat zijn om zelfstandig te werken. Tevens ben je flexibel in je houding en betrokken bij je collega’s. Wij zoeken een collega die ons team versterkt, maar ook iemand die wij kunnen helpen om nog meer uit zich zelf te halen.

 

Als team willen wij met veel plezier samenwerken en dat betekent dat wij ook geregeld kleine uitstapjes organiseren. Of dat nou een BBQ bij een collega thuis is, avondje stappen of een bijzonder bezoek aan bijvoorbeeld het hoofdkantoor van Google.

 

Talen die jij in ieder geval vloeiend beheerst zijn Nederlands en Engels. Je gaat zorgvuldig te werk en bent punctueel. Je bent niet bang om fouten te maken en je werk te laten controleren door je collega’s is voor jou een manier om jezelf nog beter te maken.

Wat we van je vragen

Enkele specifieke vereisten die wij vragen van onze nieuwe collega zijn:

Woonachtig in Den Bosch, Waalwijk, Tilburg of Eindhoven is prima. Mogelijk dat wij binnen aanzienlijke tijd verhuizen naar Eindhoven (vanuit Waalwijk) dus houd daar rekening mee.

Algemene arbeidsvoorwaarden

Secundaire voorwaarden

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime
Salaris: €2.750 – €4.250 per maand
Aanvullende betalingen: Bonusregeling & Vakantiegeld
Ervaring: > 5 jaar ervaring in de Online Marketing (aanbevolen)
Opleiding: Minimaal HBO / Bachelor (vereist)
Taal: Nederlands (vereist), Engels (aanbevolen)

Graag een CV én motivatiebrief opsturen.

foto Digital marketing consultant