Sollicitatieprocedure

Stap 1: Jouw sollicitatie

Via onze werkenbij-pagina kun jij je sollicitatie indienen bij de functie die je aanspreekt. Via de ‘solliciteer hier’ button word je naar je mail geleid. Je kunt vervolgens je CV en je motivatiebrief mailen.

Stap 2: Wij bekijken jouw sollicitatie

Wanneer we je sollicitatie in goede orde hebben ontvangen zal Koen jouw CV en motivatiebrief doornemen en beoordelen. Aan de hand van zijn kennis en ervaring wordt er een besluit genomen of je zal worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Stap 3: Wij nemen contact met jou op

Als blijkt dat je geschikt bent voor de functie zal Koen binnen 5 werkdagen contact met jou opnemen voor een kennismaking gesprek om te ontdekken of er een match is op persoonlijkheid. Blijkt uit de CV en motivatiebrief dat je niet goed past in het profiel van de functie dan laten we dat natuurlijk ook weten.

Stap 4: Kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek zal plaatsvinden met eigenaar Koen. Dit is een vrijblijvend gesprek en heeft als doel om aan weerszijde een indruk te krijgen. Als tijdens het eerste gesprek blijkt dat er geen match dan zal dat meteen worden aangegeven. Dat zorgt voor duidelijkheid en voorkomt misverstanden. Is er wel een match? Dan wordt (als het kan) gelijk het tweede gesprek ingepland. Kan het inplannen niet direct? Dan stuurt Koen jou een mail na met daarin 2 dingen: Een aantal data voor een vervolg afspraak + een verzoek tot het invullen van een Belbin persoonlijkheidstest (uit interesse voor het type persoon).

Stap 5: Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek wordt dieper ingegaan op de inhoud van de functie zoals: verantwoordelijkheden, voorwaarden en salaris. Tijdens dit gesprek krijg je ook zeker de ruimte om vragen te stellen.

Tijdens het tweede gesprek zal ook de bedrijfscoach erbij zitten. Er zal je dan worden gevraagd om je nogmaals voor te stellen. Deze coach zit erbij om vanuit een onafhankelijk punt te beoordelen of er een match is op persoonlijk vlak. Wij vinden het namelijk belangrijk dat men ook qua type goed past bij/in het team.

Indien er een match is zal na het tweede gesprek een voorstel gedaan worden vanuit mark@ing. Dit voorstel bestaat uit voorwaarden, salaris, etc.

Indien er nog twijfel is vanuit mark@ing over de geschiktheid zal je worden gevraagd om een derde gesprek waarin een case (als huiswerk) wordt gepresenteerd aan Koen en een collega. Afhankelijk van de functie zal de case uitgekozen worden. Om pas na het derde gesprek dan een voorstel te doen of af te wijzen.

Stap 6: Welkom in ons team

Wanneer de sollicitatieprocedure succesvol is afgerond en er van beide kanten een goed gevoel is willen we je van harte welkom heten in het team van mark@ing. De start van een bruisende carrière!

Quote sollicitatieprocedure

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures beschikbaar.

Wil je op de hoogte worden gehouden van onze vacatures? Meld je dan aan via onze vacaturemelder. ​