Werken Bij

Kom jij ons team versterken?

Wie zijn wij?

Leuk dat je ons gevonden hebt! Wij zijn mark@ing. Maar wie is nou eigenlijk de ‘wij’ achter mark@ing? Dat is ons té gezellige team bestaande uit online marketeers. Iedere marketeer binnen ons bedrijf heeft zijn eigen specialisatie waardoor ons team elkaar perfect aanvult. Denk je dat jouw expertise een toevoeging kan bieden aan ons team? Word dan onderdeel van ons en bekijk of een van onze openstaande vacatures jou aanspreekt.

Team foto bij RYU

Vacatures

Voor organisaties online doelstellingen halen, daar krijgen wij bij mark@ing een kick van!

Wij zijn een jong online marketingbureau met zeer gedreven online marketeers. Gevestigd in Waalwijk in een creatieve en energieke omgeving. Mark@ing is opgericht in 2015 vanuit een samenwerking tussen een senior online marketeer en een webdevelopment bureau (MaxServ). Inmiddels is mark@ing als bedrijf volledig zelfstandig en bedienen wij een gevarieerde groep klanten. Van lokaal tot internationaal niveau helpen wij bedrijven met het behalen van hun online ambitie. Hiervoor hebben wij onze eigen werkmethodiek ontwikkeld bestaande uit een combinatie van Scrum/Agile projectmanagement, Growth Hacking en een uitstekende manier van communicatie/afstemming met onze klanten (fans).

 

Wij zijn wegens het verder professionaliseren van onze werkwijze op zoek naar nieuwe collega’s. Ben jij een gedreven ervaren online marketeer, op zoek naar een enthousiast team waarmee je samen mooie dingen kan bereiken? Bekijk dan of er een vacature voor jou tussen staat en solliciteer als de functie bij je past!

Benieuwd naar onze werkwijze en hoe wij deze hebben toegepast om toffe projecten te realiseren? Klik dan op een van onderstaande buttons.

foto Digital marketing consultant

Vacaturemelder

Staat er op dit moment geen functie voor jou tussen? Maar wil je wel graag op de hoogte blijven van vacatures bij mark@ing? Meld je dan nu aan voor onze vacaturemelder, dan houden wij jou up-to-date!

Wij bieden wij jou?

arrow-green

Door onze sollicitatieprocedure te bekijken weet jij wat je kan verwachten nadat je je sollicitatie hebt ingediend!

Locatie

Summary
Event
Werken bij
Location
mark@ing b.v., Grotestraat 128 B,Waalwijk,Noord-Brabant-5141 HC
Description
Werken bij mark@ing: ✅ Ruimte voor ontwikkeling ✅ Fijn team ✅ Goed salaris ✅ Bekijk de mogelijkheden bij ons bedrijf!