SEO Waalwijk

Behaal een toppositie in Google

  Direct zelf aan de slag    Bovenaan in Google komen  ✓  Geschikt voor ieder niveau    SEO training op maat in de buurt van Waalwijk

Wat is zoekmachine optimalisatie (SEO)?

Zoekmachine optimalisatie, ook wel bekend als search engine optimization (SEO), is een strategie om ervoor te zorgen dat je website hoger gerankt wordt binnen de organische (niet betaalde) zoekresultaten in Google. Zoekmachine optimalisatie bestaat uit verschillende onderdelen waaronder content optimalisatie, linkbuilding en het optimaliseren van de website techniek. Door deze onderdelen te optimaliseren stijgt de autoriteit van je website. Het algoritme van Google zorgt er vervolgens voor dat er een hogere kwaliteitsscore wordt toegekend aan je website. Wil jij ook een SEO specialist worden? Volg dan onze training in de buurt van Waalwijk!

 

Meer lezen over alle facetten van SEO? Lees het in onze blogs.

De trainingen zijn inclusief:

Certificaat, lunch en lesmateriaal.

Groeptraining:  €595,- (excl. BTW)

1-op-1 training: €760,- (excl. BTW)

Locatie: Grotestraat 128b, Waalwijk

Duur van de training: 09:30 – 16:00

Inhoud van de SEO training

Hoge rankings in zoekmachines zijn dus erg belangrijk voor de vindbaarheid van jouw website. Maar hoe start je nou met zoekmachine optimalisatie? Het antwoord op deze vraag krijg je tijdens onze training waarbij we de drie pijlers behandelen: techniek, links en content. We bieden je concrete handvatten en een praktische aanpak zodat je zelf direct aan de slag kunt gaan. 

Content

Tijdens de training leer je hoe de ideale SEO pagina is opgebouwd. Bij het maken van een pagina dient er rekening gehouden te worden met bijvoorbeeld het aantal woorden, het gebruik van afbeeldingen en titels. Ook leer je tijdens de training hoe je een gedegen zoekwoordonderzoek uitvoert. Aan de hand van een zoekwoordanalyse kunnen relevante termen voor je website in kaart worden gebracht. Op basis van deze termen kan er content geschreven worden.

Links

Ook linkbuilding is een belangrijk onderdeel van je SEO strategie. Google ziet namelijk links naar jouw website als een soort aanbeveling van iemand. Wordt er veel naar jouw website gelinkt dan zal Google jouw website als relevanter/waardevoller zien. Er zijn twee soorten links: kwalitatieve backlinks en interne links. Tijdens de training leer je hoe je linkbuilding op de juiste manier inzet, welke manieren er zijn om links te verkrijgen en waar je op moet letten tijdens linkbuilding.

Techniek

Techniek is een minstens zo belangrijk onderdeel van SEO. Is de laadsnelheid van je website traag, zijn er veel 404 pagina’s op je website of is je website niet mobielvriendelijk? Dan rekent Google je daarop af. Google wil namelijk een bezoeker de beste gebruikerservaring bieden. Tijdens deze SEO training leer je waar je op moet letten bij het optimaliseren van de techniek van je website en welke tools je kan inzetten om website obstakels te achterhalen.

Zoekmachine optimalisatie liever uitbesteden? Wij ondersteunen je graag om jouw website beter zichtbaar te maken in Google. Lees meer

Na deze training kun je:

Aangeven welke onderdelen bepalend zijn voor een goede positie in de zoekmachines

Werken met Tools die je helpen om het proces te vereenvoudigen

Zelf een zoekwoordonderzoek uitvoeren en de prioriteit per zoekwoord bepalen

Uitleggen hoe je zelf je website kan optimaliseren aan de hand van de drie SEO pijlers

Onze specialisten zijn onze trainers

Nienke

Nienke Jansen

“Wil jij je doelgroep bereiken op de juiste kanalen? Daar kan ik je mee helpen! Door middel van gedetailleerde targeting en de juiste boodschap help ik je je online doelstellingen te bereiken. Social Media en ik zijn dan ook onafscheidelijk #socialmediaaddict. Een wat breder publiek bereiken? Geen probleem! Met de juiste strategie zorg ik ervoor dat je organisch en/of met advertenties hoger in Google komt te staan.”
selma – kopie

Selma van Gils

"Wil jij weten waar jouw doelgroep (online) te vinden is? En hoe je die het beste kunt bereiken? Door de inzet van zoekmachine optimalisatie (SEO) zorg ik voor meer online zichtbaarheid en relevante bezoekers naar jouw website. Het resultaat? Meer aankopen of aanvragen voor jouw bedrijf!“

Extra informatie

De kosten per training per persoon bedragen €595,-* op onze locatie in Waalwijk. Voor dit bedrag krijg je een online marketing training van één dag toegespitst op het SEO. Uiteraard zorgen wij voor koffie, thee, fris en een heerlijke lunch. Team trainingen of trainingen buiten onze eigen locatie in Waalwijk zijn ook mogelijk.

Neem hierover contact op.

 

In een mooie ruimte aan de Grotestraat 128 B in Waalwijk vindt de training plaats. Dit is centraal gelegen en eenvoudig te bereiken. Op deze locatie in Waalwijk geven we verschillende online marketing trainingen waarbij interactie centraal staat. De training neemt één dag in beslag en wordt begeleid door een ervaren trainer.

 

De training is uitstekend geschikt voor (marketing)managers, marketingmedewerkers en marketing en communicatie professionals die hun kennis over online marketing willen vergroten en daarbij hun kennis direct in de praktijk willen brengen.

*alle bedragen zijn excl. BTW

Deze training liever online volgen voor €69 ?

Bekijk ook onze andere trainingen

Google Analytics training

Zelf aan de slag met je data? In deze training leer je alle ins & outs over hoe jij data slim in kunt zetten!

Conversie optimalisatie training (CRO)

Veel verkeer op je website, maar wordt er geen actie ondernomen? Leer dit te voorkomen in deze training!

Zoekmachine adverteren training (SEA)

Je naamsbekendheid verhogen en meer verkeer naar je website? Dan is de Google Ads training iets voor jou!

Social media training

Het opzetten van campagnes en het bereiken van jouw specifieke doelgroep leer je in de social media training!

Email marketing training

Wil je jouw database warm houden of meer laten converteren? Hoe je dit kunt doen leer je in de training!

Online marketing training

Zelf aan de slag met online marketing, maar weet je niet waar te beginnen? We leggen de basis uit in de training!

Vragen over de SEO training Waalwijk?

Summary
Alles wat je moet weten over content marketing
Article Name
Alles wat je moet weten over content marketing
Description
Content marketing is het aantrekken van nieuwe klanten door relevantie informatie te tonen. Dit kan in de vorm zijn van een blog te schrijven, of op het juiste moment de juiste informatie te geven. Dit zonder de intentie om iets te verkopen. Het gaat dus echt om het persoonlijke informatie verschaffen die op dat moment belangrijk is.
Author
Publisher Name
mark@ing
Publisher Logo