SEA cursus

Direct zichtbaar bij jouw doelgroep met zoekmachine adverteren

  Direct zelf aan de slag    Bovenaan in Google komen  ✓  Geschikt voor ieder niveau    SEA cursus op maat

Wat is zoekmachine adverteren (SEA)?

Zoekmachine adverteren (SEA) biedt de mogelijkheid om met betaalde advertenties in zoekmachines zoals Google als een van de eerste websites getoond te worden bij een zoekopdracht. Specifieke targeting op jouw doelgroep maakt jouw advertenties super relevant waardoor je zichtbaar bent in iedere fase binnen het koopproces. Daarnaast is er de mogelijkheid om via display netwerken van Google zichtbaar te zijn waardoor je bereik nóg hoger wordt. Heb je de juiste aanpak voor het opzetten van jouw campagnes, dan zul je al snel resultaat zien! Wil je meer weten over zoekmachine adverteren? Lees het in onze blogs.

De cursus is inclusief:

– Certificaat 
– Lunch
– Lesmateriaal

Groepscursus:  €595,- (excl. BTW)

1-op-1 cursus: €760,- (excl. BTW)

 

 

Locatie: Grotestraat 128b, Waalwijk

Duur van de cursus: 09:30 – 16:00

Inhoud van de SEA cursus

Een hoge positie in Google behalen op korte termijn, wie wil dat nou niet? Maar hoe moet je met Google Ads aan de slag, en wat is er nodig om een goede campagne op te zetten? Tijdens deze Google Ads cursus behandelen we al deze vragen.

De basis

Tijdens de cursus beginnen we met de basis; wat is sea en hoe kun je het inzetten? We behandelen de verschillende netwerken vanuit Google met het doel per netwerk. Vervolgens gaan we dieper in op het opzetten van campagnes, de targeting van je doelgroep en waar je op moet letten.

Campagnes opzetten

Heb je een idee van hoe je jouw campagnes in kunt gaan richten? Dan gaan we verder met hoe je resultaten meet en tips voor het optimaliseren van je advertenties. Met een concreet plan van aanpak en handige tools kun je direct zelf aan de slag!

Zoekmachine marketing liever uitbesteden? Wij ondersteunen je graag met het opzetten van jouw Google Ads advertenties. Lees meer

Na deze cursus kun je:

Uitleggen welke voordelen Google Ads biedt aan een organisatie

Diverse Google netwerken inzetten om bereik te halen met jouw advertenties

Google Ads campagnes van A tot Z helemaal zelf opzetten

Google Ads campagnes analyseren en optimaliseren aan de hand van de data

Onze specialisten zijn onze trainers

Lizzy

Lizzy Verweijmeren

"Resultaten halen op korte termijn? Die uitdaging ga ik graag samen met je aan! Ik geef Google een beetje sturing om jouw merknaam beter zichtbaar te maken. Zo kun je niet alleen de informatie naar jouw doelgroep managen, maar creëer je ook meer contactmomenten met je doelgroep. Door uiteindelijk de juiste informatie aan de juiste persoon op het juiste moment te tonen met Google advertenties, lijdt ik meer verkeer naar je website, stimuleer ik warme leads of haal ik nieuwe klanten binnen"
Nienke_

Nienke Jansen

“Wil jij je doelgroep bereiken op de juiste kanalen? Daar kan ik je mee helpen! Door middel van gedetailleerde targeting en de juiste boodschap help ik je je online doelstellingen te bereiken. Social Media en ik zijn dan ook onafscheidelijk #socialmediaaddict. Een wat breder publiek bereiken? Geen probleem! Met de juiste strategie zorg ik ervoor dat je organisch en/of met advertenties hoger in Google komt te staan.”
Menzo

Menzo Wilshut

"Ik denk altijd vanuit jouw doelstelling en niet vanuit een middel. Door beslissingen te baseren op analyses en (klant)data realiseer ik meer online omzet voor jou! Daarnaast heb ik binnen verschillende organisaties als (interim) online marketeer gewerkt om lopende online vraagstukken op te pakken en de conversie een boost te geven. Het speelveld binnen afdelingen, ondernemingen en franchises is mij dan ook bekend, waardoor ik goed kan anticiperen op jouw behoefte."

Extra informatie

De kosten per cursus per persoon bedragen €595,-* op onze locatie in Waalwijk. Voor dit bedrag krijg je een cursus van één dag toegespitst op zoekmachine adverteren (SEA) gebied. Uiteraard zorgen wij voor koffie, thee, fris en een heerlijke lunch. Team trainingen of trainingen buiten onze eigen locatie in Waalwijk zijn ook mogelijk. Neem hierover contact op.

 

De SEA cursus is uitstekend geschikt voor (marketing)managers, marketingmedewerkers en marketing en communicatie professionals die hun kennis over online marketing willen vergroten en daarbij hun kennis direct in de praktijk willen brengen.

*alle bedragen zijn excl. BTW

Bekijk ook onze andere trainingen

Google Analytics training

Zelf aan de slag met je data? In deze training leer je alle ins & outs over hoe jij data slim in kunt zetten!

Conversie optimalisatie training (CRO)

Veel verkeer op je website, maar wordt er geen actie ondernomen? Leer dit te voorkomen in deze training!

Zoekmachine optimalisatie training (SEO)

Wil je meer verkeer naar je website door een hoge positie in Google te behalen? Volg dan de SEO training!

Social media training

Het opzetten van campagnes en het bereiken van jouw specifieke doelgroep leer je in de social media training!

Email marketing training

Wil je jouw database warm houden of meer laten converteren? Hoe je dit kunt doen leer je in de training!

Online marketing training

Zelf aan de slag met online marketing, maar weet je niet waar te beginnen? We leggen de basis uit in de training!

Vragen over onze SEA cursus?

Summary
Google AdWords: Investeer in een betere positie
Article Name
Google AdWords: Investeer in een betere positie
Description
Zoekmachine marketing; het is voor iedere website haast onmogelijk om hiermee niet bezig te zijn. In een eerder artikel hebben we het al gehad over zoekmachine optimalisatie: door het inrichten van een website volgens de richtlijnen van Google kan de positie worden verbeterd in de organische (onbetaalde) resultaten van Google. In dit artikel gaan we echter in op de advertentiemogelijkheden binnen Google.
Author
Publisher Name
mark@ing
Publisher Logo