Instagram Ads training

Bereik jouw doelgroep door social media adverteren

  Direct zelf aan de slag    Zichtbaar op de juiste kanalen  ✓  Geschikt voor ieder niveau    Social Media training op maat

Snel aan de slag met Instagram Ads!

Met maandelijks 1 miljard gebruikers over de hele wereld behoort Instagram tot een van de grootste social media platformen wereldwijd. Grote kans dat jouw doelgroep op dit platform actief is. 

 

Vergeleken andere social media platformen is Instagram een visueel ingesteld platform, bij deze app staan foto’s en video’s centraal. Visuele content blijft beter hangen, het is dus ideaal om jouw product of dienst op die manier te presenteren aan je doelgroep. Tijdens onze Social Media training leren we jou hoe je specifieke doelgroepen moet bereiken en waar je allemaal op moet letten.

 

 Lees dan onze blogs. 

De training is inclusief:

– Certificaat

– Lunch

– Lesmateriaal

Groeptraining:  €595,- (excl. BTW)

1-op-1 training: €760,- (excl. BTW)


Locatie: Grotestraat 128b, Waalwijk

Duur van de training: 09:30 – 16:00

Inhoud van de Instagram ads training

Adverteren via Instagram en andere social media, dat lijkt je wel wat. Maar hoe moet je beginnen? En op welke doelgroep moet je je richten? Tijdens de social media training geven wij antwoord op deze vragen.

De basis

We beginnen tijdens de training met de basis; wat is social media marketing en hoe zet je het in? Welke kanalen sluiten het beste aan bij jouw doelgroep?

Doelstelling bepalen

Vervolgens gaan we wat dieper in op je doelen en hoe je deze door middel van social media kunt bereiken. We duiken diep de Facebook Business Manager in om je alle functionaliteiten uit te leggen en je direct te laten zien hoe je advertenties op kunt zetten. Heb je nog geen Facebook Business Manager? Dan maken we deze samen een aan.

Resultaten meten

Tot slot laten we je zien hoe je de resultaten van je social media campagnes kunt meten en kunt beoordelen. Hiervoor geven we je een benchmark en een handige lijst met tools mee!

Adverteren via social media liever uitbesteden? Wij ondersteunen je graag met het opzetten van jouw social media aanpak. Lees meer

Na deze training kun je:

De voordelen en kansen van adverteren via social media uitleggen

Je doel en je doelgroep bepalen

Zelf social media campagnes opzetten voor Instagram en Facebook

Resultaten analyseren en beoordelen

Onze specialisten zijn onze trainers

Nienke_

Nienke Jansen

“Wil jij je doelgroep bereiken op de juiste kanalen? Daar kan ik je mee helpen! Door middel van gedetailleerde targeting en de juiste boodschap help ik je je online doelstellingen te bereiken. Social Media en ik zijn dan ook onafscheidelijk #socialmediaaddict. Een wat breder publiek bereiken? Geen probleem! Met de juiste strategie zorg ik ervoor dat je organisch en/of met advertenties hoger in Google komt te staan.”
Ontwerp zonder titel (2)

Selma van Gils

"Wil jij weten waar jouw doelgroep (online) te vinden is? En hoe je die het beste kunt bereiken? Door de inzet van zoekmachine optimalisatie (SEO) zorg ik voor meer online zichtbaarheid en relevante bezoekers naar jouw website. Het resultaat? Meer aankopen of aanvragen voor jouw bedrijf!“

Extra informatie

De kosten per training per persoon bedragen €595,-* op onze locatie in Waalwijk. Voor dit bedrag krijg je een online marketing training van één dag toegespitst op Social Media. Uiteraard zorgen wij voor koffie, thee, fris en een heerlijke lunch. Team trainingen of trainingen buiten onze eigen locatie in Waalwijk zijn ook mogelijk. Neem hierover contact met ons op.

 

De training is uitstekend geschikt voor (marketing)managers, marketingmedewerkers en marketing en communicatie professionals die hun kennis over Social Media willen vergroten en daarbij hun kennis direct in de praktijk willen brengen.

*alle bedragen zijn excl. BTW

Bekijk ook onze andere trainingen

Google Analytics training

Zelf aan de slag met je data? In deze training leer je alle ins & outs over hoe jij data slim in kunt zetten!

Conversie optimalisatie training (CRO)

Veel verkeer op je website, maar wordt er geen actie ondernomen? Leer dit te voorkomen in deze training!

Zoekmachine adverteren training (SEA)

Je naamsbekendheid verhogen en meer verkeer naar je website? Dan is de Google Ads training iets voor jou!

Zoekmachine optimalisatie training (SEO)

Wil je meer verkeer naar je website door een hoge positie in Google te behalen? Volg dan de SEO training!

Email marketing training

Wil je jouw database warm houden of meer laten converteren? Hoe je dit kunt doen leer je in de training!

Online marketing training

Zelf aan de slag met online marketing, maar weet je niet waar te beginnen? We leggen de basis uit in de training!

Vragen over de Social Media training?

Summary
Welke social media strategie past bij jouw bedrijf?
Article Name
Welke social media strategie past bij jouw bedrijf?
Description
In dit blog is er ingegaan op welke social media strategie het beste bij jouw bedrijf past. Het is belangrijk om te beginnen met wie je gaat benaderen voor jouw social media strategie. Het is daarom slim om als bedrijf de vraag te stellen waarom social media wordt ingezet, en welk resultaat verwacht wordt. Om hier overzicht in te behouden kan je gebruik maken van Hootsuite en Google +.
Author
Publisher Name
mark@ing
Publisher Logo