Cursus Social Media

Bereik jouw doelgroep door social media adverteren

  Direct zelf aan de slag    Zichtbaar op de juiste kanalen  ✓  Geschikt voor ieder niveau    Social Media cursus op maat mogelijk

Wat is social media adverteren?

Met advertenties via social media bereik je jouw specifieke doelgroep om uiteindelijk meer leads, aanvragen of verkopen te genereren. Door middel van specifieke targeting kun je ervoor zorgen dat de juiste mensen je boodschap te zien krijgen, op het juiste moment. 

Bij social media adverteren kun je niet alleen targeten op standaard demografische gegevens zoals leeftijd of woonplaats, maar ook op interesses. Denk hierbij aan hobby’s, favoriete merken, muzieksmaak en nog veel meer. Hierdoor kun je als organisatie super relevant adverteren! 

 

Wil je meer weten over adverteren via social media? Lees dan onze blogs

Of volg onze cursus social media!

De cursus is inclusief:

– Certificaat

– Lunch

– Lesmateriaal

Groepscursus:  €595,- (excl. BTW)

1-op-1 cursus: €760,- (excl. BTW)

 

Locatie: Grotestraat 128b, Waalwijk

Duur van de cursus: 09:30 – 16:00

Inhoud van de cursus social media

Adverteren via social media, dat lijkt je wel wat. Maar hoe moet je beginnen? En op welke doelgroep moet je je richten? Tijdens de cursus social media geven wij antwoord op deze vragen.

De basis

We beginnen tijdens de cursus met de basis; wat is social media marketing en hoe zet je het in? Welke kanalen sluiten het beste aan bij jouw doelgroep?

Doelstelling bepalen

Vervolgens gaan we wat dieper in op je doelen en hoe je deze door middel van social media kunt bereiken. We duiken diep de Facebook Business Manager in om je alle functionaliteiten uit te leggen en je direct te laten zien hoe je advertenties op kunt zetten. Heb je nog geen Facebook Business Manager? Dan maken we deze samen een aan.

Resultaten meten

Tot slot laten we je zien hoe je de resultaten van je social media campagnes kunt meten en kunt beoordelen. Hiervoor geven we je een benchmark en een handige lijst met tools mee!

Adverteren via social media liever uitbesteden? Wij ondersteunen je graag met het opzetten van jouw social media aanpak. Lees meer

Na deze cursus kun je:

De voordelen en kansen van adverteren via social media uitleggen

Je doel en je doelgroep bepalen

Zelf social media campagnes opzetten

Resultaten analyseren en beoordelen

Onze specialisten zijn onze trainers

Nienke_

Nienke Jansen

“Wil jij je doelgroep bereiken op de juiste kanalen? Daar kan ik je mee helpen! Door middel van gedetailleerde targeting en de juiste boodschap help ik je je online doelstellingen te bereiken. Social Media en ik zijn dan ook onafscheidelijk #socialmediaaddict. Een wat breder publiek bereiken? Geen probleem! Met de juiste strategie zorg ik ervoor dat je organisch en/of met advertenties hoger in Google komt te staan.”
Ontwerp zonder titel (2)

Selma van Gils

"Wil jij weten waar jouw doelgroep (online) te vinden is? En hoe je die het beste kunt bereiken? Door de inzet van zoekmachine optimalisatie (SEO) zorg ik voor meer online zichtbaarheid en relevante bezoekers naar jouw website. Het resultaat? Meer aankopen of aanvragen voor jouw bedrijf!“

Extra informatie

De kosten per cursus per persoon bedragen €595,-* op onze locatie in Waalwijk. Voor dit bedrag krijg je een cursus social media van één dag. Uiteraard zorgen wij voor koffie, thee, fris en een heerlijke lunch. Groepscursussen op maat of cursussen buiten onze eigen locatie in Waalwijk zijn ook mogelijk. Neem hierover contact met ons op. 

 

De cursus is uitstekend geschikt voor (marketing)managers, marketingmedewerkers en marketing en communicatie professionals die hun kennis over Social Media willen vergroten en daarbij hun kennis direct in de praktijk willen brengen.

*alle bedragen zijn excl. BTW

Bekijk ook onze andere trainingen

Google Analytics training

Zelf aan de slag met je data? In deze training leer je alle ins & outs over hoe jij data slim in kunt zetten!

Conversie optimalisatie training (CRO)

Veel verkeer op je website, maar wordt er geen actie ondernomen? Leer dit te voorkomen in deze training!

Zoekmachine adverteren training (SEA)

Je naamsbekendheid verhogen en meer verkeer naar je website? Dan is de Google Ads training iets voor jou!

Zoekmachine optimalisatie training (SEO)

Wil je meer verkeer naar je website door een hoge positie in Google te behalen? Volg dan de SEO training!

Email marketing training

Wil je jouw database warm houden of meer laten converteren? Hoe je dit kunt doen leer je in de training!

Online marketing training

Zelf aan de slag met online marketing, maar weet je niet waar te beginnen? We leggen de basis uit in de training!

Vragen over de cursus Social Media?

Summary
Welke social media strategie past bij jouw bedrijf?
Article Name
Welke social media strategie past bij jouw bedrijf?
Description
In dit blog is er ingegaan op welke social media strategie het beste bij jouw bedrijf past. Het is belangrijk om te beginnen met wie je gaat benaderen voor jouw social media strategie. Het is daarom slim om als bedrijf de vraag te stellen waarom social media wordt ingezet, en welk resultaat verwacht wordt. Om hier overzicht in te behouden kan je gebruik maken van Hootsuite en Google +.
Author
Publisher Name
mark@ing
Publisher Logo