Trainingen

 Gecertificeerde Specialisten       Direct uitvoerbaar       Meer dan 11 jaar ervaring      Trainingen op maat

Geen maandelijkse kosten voor het beheer van je Google Ads account, Zoekmachine optimalisatie of Conversie optimalisatie meer? Vind je het zonde om externe bureau’s JOUW online marketing te laten uitvoeren, dan heb ik de oplossing voor jou. Met meer dan 11 jaar ervaring als online marketeer bied ik  jou de kans om zelf aan de slag te gaan dankzij mijn online marketing trainingen. Hier vind je alle trainingen die wij te bieden hebben. 

Hulp nodig? Bel ons direct op: 0416-533691

Een interactieve workshop met veel kennis en inhoud. Mijn wensen voor deze cursus zijn vervuld. Ik heb nu een heldere aanpak waarmee ik aan de slag kan. Bedankt!

Na het downloaden van de brochure krijg je ook wekelijks een tip van ons hoe een online marketing training jou helpt om een expert te worden 

Je leert per training:

  • Diepgaande kennis per onderdeel (SEO, SEA, CRO, E-mail marketing & Google Analytics)
  • Werken met Tools die je helpen om processen te automatiseren en vergemakkelijken
  • Vast te stellen waar je de focus op moet leggen en waar je moet starten
  • Hoe je intern collega’s kan informeren en eventueel rapporteren aan Directie
  • Hoe jij meer Meer Traffic, Meer Conversie en Meer Inzicht verschaft in de online marketing middelen
  • Nieuwe mensen leren kennen waarmee je kennis kan delen tijdens en na de Online Marketing Training

Deze bedrijven gingen jou voor:

SEA cursus
online marketing training

Kosten trainingen

De kosten per training per persoon bedragen 495,-*. Team trainingen zijn ook mogelijk tegen een vast bedrag, voor meer informatie hierover neem contact op. Voor dit bedrag krijg je een Online marketing training van één dag toegespitst op het desbetreffende onderwerp. Uiteraard zorgen wij voor koffie, thee, fris en een heerlijke lunch.

Voor wie geschikt?

De training is uitstekend geschikt voor (marketing)managers, marketingmedewerkers en marketing- en communicatie- professionals die hun kennis over online marketing willen vergroten en daarbij hun kennis direct in de praktijk willen brengen.

 

* Alle bedragen zijn exclusief BTW. 

Trainingsdata

Locatie

Aan de Grotestraat 128 B in Waalwijk geef ik de trainingen in deze mooie ruimte. Op deze locatie wordt een interactieve online marketing training gegeven. De training neemt één dag in beslag onder begeleiding van een ervaren trainer.

online marketing training locatie

Dit zijn onze Partners:

Spotler
Google partner
Hotjar logo