Trainingen

Wij delen onze kennis graag!

Online marketing trainingen

Door niet alleen zelf online marketing op te zetten en te beheren, maar deze kennis te delen helpen we jou om ook aan de slag te gaan met online marketing waarbij we handvatten en tools bieden. Wil je een brede doelgroep bereiken via social media campagnes, een hogere positie in Google behalen met SEO of SEA, of ben je benieuwd naar hoe je data uit Google Analytics nóg beter kunt gebruiken? Onze specialisten leren je alle ins & outs in de trainingen.

Zoekmachine optimalisatie training (SEO)

Wil je meer verkeer naar je website halen door een hoge positie in Google te behalen? Onze SEO training biedt een concreet stappenplan zodat je zelf aan de slag kunt!

Google Analytics training

Zelf aan de slag met je data? In deze training leer je alle ins & outs over hoe jij data slim in kunt zetten!

Zoekmachine adverteren training (SEA)

Je naamsbekendheid verhogen en meer verkeer naar je website? Dan is de Google Ads training iets voor jou!

Social media training

Het opzetten van campagnes en het bereiken van jouw specifieke doelgroep leer je in de social media training!

Online marketing training

Zelf aan de slag met online marketing, maar weet je niet waar te beginnen? We leggen de basis uit in de training!

Conversie optimalisatie training (CRO)

Hoe komt het dat je website veel bezoekers trekt, maar weinig conversies behaalt? Leer hoe je obstakels weghaalt in de conversie optimalisatie training.

E-mail marketing training

Heb je een grote database aan klantgegevens, maar weet je niet hoe je deze groep warm kan houden? Dan is de training email marketing iets voor jou!

Training op maat

Op zoek naar specifieke kennis over online marketing om toe te passen binnen jouw organisatie? Wij passen onze training graag aan op jouw wensen!

Extra informatie

De kosten per training per persoon bedragen €595,-* op onze locatie in Waalwijk. Voor dit bedrag krijg je een online marketing training van één dag toegespitst op een onderwerp. Uiteraard zorgen wij voor koffie, thee, fris en een heerlijke lunch. Team trainingen of trainingen buiten onze eigen locatie in Waalwijk zijn ook mogelijk. Neem hierover contact op.

 

De trainingen zijn uitstekend geschikt voor (marketing)managers, marketingmedewerkers en marketing en communicatie professionals die hun kennis over online marketing willen vergroten en daarbij hun kennis direct in de praktijk willen brengen.

*alle bedragen zijn excl. BTW

Onze klanten

Heb je vragen of wil je liever een training op maat?

Summary
mark@ing ''van klant naar fan'' is een feit
Article Name
mark@ing ''van klant naar fan'' is een feit
Description
Met gepaste trots wil ik laten weten aan de wereld dat mark@ing b.v. een feit is. Bij ons kunt u terecht voor al je vragen, wensen, behoeften rondom internet marketing. Wij helpen je door je stap voor stap mee te nemen in een proces dat het resultaat van je website, webshop of webapplicatie verbetert.
Author
Publisher Name
mark@ing
Publisher Logo