TEN Europe

TEN Europe is de grootste onafhankelijke en professionele netwerk van bandenservice dealers in Europa. TEN is momenteel actief in 14 landen.

Doelstelling

De huidige website van TEN Europe was sterk verouderd en vroeg om een nieuw design waarin het internationale karakter en de grootte van het netwerk op een professionele manier zouden worden uitgedragen in de website. Daarnaast is ervoor gezorgd dat de website van TEN responsive is, waardoor deze op alle apparaten te bekijken is.

Conversie Opslagman.nl
TEN-tablet

Uitvoering

In slechts een korte tijd (9 weken) is de nieuwe website van TEN Europe opgeleverd. Deze tijd bedroeg het bedenken en implementeren van het design, de techniek en het migreren van de content naar de huidige website. mark@ing heeft in deze periode gezorgd voor een vertaalslag tussen de techniek/design en de wensen van TEN Europe en daarnaast de content geïmplementeerd in 4 verschillende talen.

Resultaat

Het resultaat is een nieuwe website met eigentijds design die daarnaast gemakkelijk in beheer is voor de redacteuren van de website. Aan deze website is het eigen beheersysteem van TEN gekoppeld waardoor er eenvoudig informatie uitgewisseld kan worden tussen de verschillende bandenexperts in verschillende landen.

laptop-ten

Meer informatie over deze case of over ons? Neem vrijblijvend contact op.

Verantwoordelijkheden mark@ing

✓ Projectmanagement

 

✓ Koppeling tussen beheersysteem en website

 

✓ Content vullen in 4 talen

groene-pijl