Nieuwe afstudeerster Linde Haverhals

Nieuwe afstudeerster Linde Haverhals

Vanaf 27 augustus 2018 hebben wij er een nieuwe afstudeer stagiaire bij; Linde Haverhals. Wij hebben gevraagd wat haar gaat bezig houden in de komende periode bij ons! Ben jij benieuwd wie Linde is? Lees dan snel verder!

Wie ben je?

Afstudeerstagiaire

Mijn naam is Linde Haverhals, ik ben 22 jaar oud en woonachtig in Drunen. Ik studeer Commerciële Economie Leisure Management aan Fontys Hogeschool in Eindhoven. Hier heb ik veel marketingplannen geschreven en kennis opgedaan over marketing. Online marketing is echter maar een klein deel van de opleiding, wat ik wel heel interessant vind en tegenwoordig niet weg te denken is bij bedrijven. Daarom leek het mij een goede stap om te gaan afstuderen bij een online marketing bureau.

Wat ga je doen?

Gedurende mijn afstudeerstage ga ik mij richten op de online marketing trainingen die mark@ing aanbiedt. Ik ga onderzoek doen naar de beweegredenen van leads voor het wel of niet deelnemen aan een online marketing training. Vervolgens ga ik met de uitkomsten van het onderzoek een advies schrijven met betrekking tot het marketing -en salesbeleid. Naast mijn afstudeerplan zal ik ook meewerken binnen het bedrijf.

Wat wil je leren in deze periode?

Op school heb ik algemene kennis opgedaan over SEO, SEA, Google Analytics en Google Ads. Ik zou deze kennis graag uit willen breiden en willen leren hoe je het in de praktijk toepast. Daarnaast verwacht ik mezelf te ontwikkelen door deze uitdaging waarin ik zelfstandig aan de slag ga binnen een nieuwe werkomgeving.

En wat wil je doen na het afstuderen?

Na het afstuderen zou ik graag gelijk aan het werk gaan. Ik hoop dat ik op dat moment zowel de kennis die ik heb opgedaan bij mijn opleiding als bij mark@ing in het werkveld mag gaan toepassen.

Ik hoop dat ik een stageperiode tegemoet ga waar ik veel kennis op zal doen. Daarnaast hoop ik een goed onderzoek uit te voeren wat uiteindelijk zal leiden tot een waardevol advies voor het bedrijf.

 

 

Summary
Nieuwe afstudeerster Linde Haverhals
Article Name
Nieuwe afstudeerster Linde Haverhals
Description
Vanaf 27 augustus 2018 hebben wij er een nieuwe afstudeer stagiaire bij; Linde Haverhals. Wij hebben gevraagd wat haar gaat bezig houden in de komende periode bij ons! Ben jij benieuwd wie Linde is? Lees dan snel verder!
Author
Publisher Name
mark@ing
Publisher Logo
Koen Paquay
koen@markating.nl
Geen reactie's

Geef een reactie