Oriënterende meewerkstage Tim Minnaard

Oriënterende meewerkstage Tim Minnaard

Vanaf 27 augustus is er bij mark@ing een nieuwe stagiair actief; Tim Minnaard. Natuurlijk hebben wij gevraagd wat Tim gaat doen tijdens zijn periode bij ons. Vraag jij je af wie Tim is en wat hij gaat doen? Lees hieronder dan verder!

Wie ben je?

Ik ben Tim Minnaard, momenteel ben ik 19 jaar oud en ben woonachtig in Genderen. Op dit moment volg ik de studie Commerciële Economie aan de Avans Hogeschool in ‘s-Hertogenbosch. Tijdens deze studie heb ik in het 3e leerjaar de mogelijkheid gekregen om op een meewerkstage van 20 weken te gaan, hier bij mark@ing. Met mijn studie ben ik in aanraking gekomen met marketing en met online marketing. Mijn interesse in online marketing is dus ook voortgevloeid vanuit mijn opleiding.

Meewerkstagiair Tim

 

Wat ga je doen?

Tijdens mijn meewerkstage ga ik mij richten op het krijgen van de juiste mensen op de pagina waar het download formulier voor trainingen te vinden is. Daarnaast ga ik mij ook richten op de dagelijkse bezigheden bij mark@ing. Hierbij kan gedacht worden aan het schrijven van blogs en andere zaken voor de website ook ga ik ondersteunen bij werkzaamheden voor klanten. Mocht je interesse hebben in een online training dan kan je deze direct invullen!

Wat wil je leren in deze periode?

Naast het onderzoek wat ik ga doen wil ik mezelf graag verder ontwikkelen op het gebied van online marketing. Ik hoop vooral een goed inzicht te krijgen van de online marketing in de praktijk. Daarnaast wil ik me meer te weten komen over SEO, SEA (Google Ads) en Google Analytics. Ik heb al wat algemene kennis opgedaan over deze onderwerpen, maar wil me er graag verder in verdiepen!

Wat wil je doen na deze stage periode?

Na deze 20 weken ga ik verder met mijn opleiding Commerciële Economie, deze zal dan nog 1,5 jaar duren. Ik weet nog niet of ik door wil gaan studeren na mijn bachelor of dat ik al opzoek wil gaan naar een baan, gelukkig heb ik nog genoeg tijd om dat te beslissen.

 

Summary
Nieuwe oriënterende meewerkstagiair Tim Minnaard
Article Name
Nieuwe oriënterende meewerkstagiair Tim Minnaard
Description
Vanaf 27 augustus is er bij mark@ing een nieuwe stagiair actief; Tim Minnaard. Natuurlijk hebben wij gevraagd wat Tim gaat doen tijdens zijn periode bij ons. Vraag jij je af wie Tim is en wat hij gaat doen? Lees hieronder dan verder!
Author
Publisher Name
mark@ing
Publisher Logo
Koen Paquay
koen@markating.nl
Geen reactie's

Geef een reactie