Nieuwe medewerker Koen

Nieuwe medewerker Koen

Vanaf 3 februari hebben wij een nieuwe kracht erbij – Koen Rombouts. Ben je benieuwd op welke manier Koen ons team komt versterken? Lees dan snel verder om meer over Koen te weten te komen!

Dag! Ik zal mezelf even voorstellen. Mijn naam is Koen Rombouts, 22 jaar en woonachtig in het kleine dorpje Oosteind nabij Oosterhout. Momenteel studeer ik aan de opleiding Leisure Management aan de NHTV te Breda.  Binnen deze opleiding heb ik meer geleerd over het vak marketing, wat mij heeft geïnspireerd om hierin te blijven verdiepen en ontwikkelen. Dit is voor mij ook de reden geweest om mijn minor meer te richten op het gebied van marketing. Mijn keuze is dan ook gevallen op de minor storytelling en consumer behaviour, welke ik succesvol heb afgerond om vervolgens te starten met mijn afstudeeronderzoek.

Ik heb de ambitie om na het afstuderen een master te volgen in Business Communication and Digital Media. Om die stap te zetten is het bedrijf mark@ing erg geschikt betreft een afstudeerstage en ik ben hen dan ook zeer dankbaar dat zij mij deze kans bieden. De direct goede sfeer en combinatie van zowel afwisselende individuele alsmede gezamenlijke werkzaamheden binnen het bedrijf spraken mij direct aan. Ik verheug me er dan ook op om voor dit bedrijf aan de slag te gaan!

Mijn afstudeerproject zal ik gaan richten op de retailbranche om zodoende deze in kaart te brengen en de haalbaarheid van mark@ing binnen deze branche te achterhalen. Aan de hand van de resultaten zal ik aanbevelingen uitwerken om hierop in te kunnen spelen. Hiermee heb ik het streven om een mooi plan weg te kunnen zetten waar zij in de toekomst profijt van zullen hebben.

Daarnaast hoop ik veel kennis en ervaring op het gebied van online marketing op te mogen doen en mijn steentje bij te kunnen dragen aan deze organisatie.

Summary
Article Name
Nieuwe medewerker Koen
Description
Vanaf 3 februari hebben wij een nieuwe kracht erbij - Koen Rombouts. Ben je benieuwd op welke manier Koen ons team komt versterken? Lees dan snel verder om meer over Koen te weten te komen!
Author
Publisher Name
mark@ing
Publisher Logo
Sterk Merkregisseurs
marketing@sterkmerkregie.nl

Sterk merkregisseurs voor vooruitkijkers We combineren strategische branding met datagedreven marketing. Zo geven we je grip op ál je inspanningen en processen. En werken we toe naar voorspelbare merkgroei. Zo nemen we samen de regie over je merk.

Geen reactie's

Geef een reactie