Nieuwe medewerkster Carlijn

Nieuwe medewerkster Carlijn

Vanaf 6 februari is Carlijn werkzaam bij mark@ing! Ben jij benieuwd op welke manier ik het team kom versterken? Klik dan hier om verder te lezen over Carlijn!

Mijn naam is Carlijn Coolen, 21 jaar en kom uit Weert. Op dit moment woon ik in Tilburg vanwege mijn opleiding Commerciële Economie – Digital Business Concepts. Deze studie, CE-DBC, is een opleiding die zich voornamelijk richt op het gebied van online, technologie, ondernemerschap en de nieuwste ontwikkelingen hierin. Tijdens mijn opleiding, die goed bij mij aansluit, heb ik me kunnen ontwikkelen op het gebied van marktonderzoek, online marketing, conceptontwikkeling, branding en nog meer. Daarnaast werk ik als wingsteam member bij Red Bull Nederland en probeer ik iedereen van nieuwe energie te voorzien.

Tijdens mijn afstudeerperiode ga ik mij richten op de behoefte van webshops op het gebied van online marketing activiteiten en conversie optimalisatie. Aan de hand van resultaten zal ik een passend advies schrijven waar mark@ing in de toekomst en in hun dagelijkse werkzaamheden veel aan zal hebben. Om zoveel mogelijk te leren zal ik met alle aspecten van het bedrijf in aanraking komen tijdens het meewerken en het maken van mijn afstudeeronderzoek.

Afgelopen week is mijn eerste week geweest en heb gemerkt dat er een hele gezellige en informele sfeer hangt. Dit zorgt voor een fijne samenwerking maar ook ruimte om individuele werkzaamheden te verrichten en mezelf verder te ontwikkelen op het gebied van online marketing.
Na het afronden van mijn opleiding wil ik graag naar het buitenland om mijn Engels te verbeteren en daarna door te studeren in de richting van marketing management of digitale media. Ik heb in ieder geval enorm veel zin om hier aan de slag te gaan en mezelf nog meer te verdiepen in de online marketing branche! Daarvoor zit ik bij mark@ing zeker op de goede plek.

Summary
Nieuwe medewerkerster Carlijn
Article Name
Nieuwe medewerkerster Carlijn
Description
Vanaf 6 februari is Carlijn werkzaam bij mark@ing! Ben jij benieuwd op welke manier ik het team kom versterken? Klik dan hier om verder te lezen over Carlijn!
Author
Publisher Name
mark@ing
Publisher Logo
Sterk Merkregisseurs
marketing@sterkmerkregie.nl

Sterk merkregisseurs voor vooruitkijkers We combineren strategische branding met datagedreven marketing. Zo geven we je grip op ál je inspanningen en processen. En werken we toe naar voorspelbare merkgroei. Zo nemen we samen de regie over je merk.

Geen reactie's

Geef een reactie