Gecertificeerde Specialisten       SEO  Brabant       Meer dan 11 jaar ervaring      Trainingen op maat

Test nieuwsbrief header

SEO Breda

Wil jij stappen maken met SEO en is jouw bedrijf in de buurt van de provincie Brabant gelegen? Dan ben je op de juiste pagina terecht gekomen. Wij zorgen namelijk door zoekmachine optimalisatie (SEO) voor méér bezoekers naar je website toe. Dat kan op 2 manieren, namelijk zoekmachine optimalisatie door ons laten uitvoeren of zelf aan de slag gaan door voorafgaand een SEO-training te volgen.

Hulp nodig? Bel ons direct op: 0416-533691

Je leert per training:

  • Diepgaande kennis over SEO
  • Werken met Tools die je helpen om processen te vergemakkelijken
  • Vast te stellen waar je moet starten en waar de focus op moet liggen
  • Hoe je collega’s kan informeren en eventueel kan rapporteren aan Directie
  • Hoe jij hoger kan scoren in Google, het bereik kan vergroten en je doelgroep op de juiste kanalen kan aanspreken
  • Nieuwe mensen leren kennen waarmee je de kennis van de SEO training kan delen

Een duidelijke presentatie. Een zeer goede opbouw en een duidelijke lijn qua structuur en uitleg. Een goede trainster, ze heeft veel kennis. Een aanrader voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen.

Deze bedrijven gingen jou voor:

online marketing training

Kosten trainingen

De kosten bedragen per training bedragen  € 595,-* (diepgaande trainingen) per persoon. Het is mogelijk om tegen een vast bedrag een training met je hele team te volgen. Neem hierover contact op. Vanaf  €595,- ontvang je een praktische online marketingtraining van één dag die toegespitst is op het bepaalde onderwerp. Wij zorgen uiteraard voor koffie, thee, fris en een heerlijke lunch in ons kantoor in Waalwijk, vlakbij Tilburg.

Voor wie geschikt?

De training is uitermate geschikt voor (marketing)managers, marketingmedewerkers en marketing- en communicatieprofessionals uit de omgeving Brabant die open staan voor meer online marketingkennis die eenvoudig toe te passen is.

 

* Alle bedragen zijn exclusief BTW. 

Locatie vanuit Breda

In een mooie ruimte aan de Grotestraat 128 B in Waalwijk vindt de training plaats. Dit is maar een klein halfuurtje vanaf Breda en is eenvoudig te bereiken. Volg vanuit Breda de A59 richting Waalwijk. Volg daarna Waalwijk-centrum. Op de rotonde pak je de derde afslag. Na 800 meter sla je linksaf. Op de volgende rotonde pak je de tweede afslag en zie je het pand rechts van je na 200 meter.

Op deze locatie geven we verschillende online marketingtrainingen waarbij interactie centraal staat. De training neemt één dag in beslag en wordt begeleid door een ervaren trainer.

online marketing training locatie

Dit zijn onze Partners:

Spotler
Google partner
Hotjar logo
Summary
Event
SEO training
Location
mark@ing b.v., Grotestraat 128 B,Waalwijk,Noord-Brabant-5141 HC
Starting on
1 April 2019
Description
De zoekmachine optimalisatie training (SEO) is geschikt om je kennis over SEO uit te breiden en direct toe te passen in de praktijk.
Offer Price
EUR 595