Gecertificeerde Specialisten       SEA Eindhoven       Meer dan 11 jaar ervaring      Trainingen op maat

Test nieuwsbrief header

SEA Eindhoven

Wil je stappen maken met SEA en is jouw bedrijf in de buurt van Eindhoven gelegen? Dan ben je op de juiste pagina beland. Wij zorgen namelijk door Google Ads (SEA) dat je kosten per conversie worden verlaagd. Na het volgen van de SEA-training kan je zelf (of gedeeltelijk) je Google Ads account beheren & optimaliseren en heb je minder of geen maandelijkse kosten meer voor het beheren & optimaliseren van jouw zoekmachine advertenties.

Hulp nodig? Bel ons direct op: 0416-533691

Google partner mark@ing

Je leert per training:

  • Diepgaande kennis over SEA
  • Werken met verschillende advertentienetwerken
  • Focus vaststellen & beginpunt formuleren
  • Hoe je intern collega’s kan informeren en eventueel rapporteren aan Directie
  • Het bereik vergroten en je doelgroep op de juiste kanalen aanspreken
  • Nieuwe mensen kennen waarmee je kennis kan delen tijdens en na de SEA training

Een duidelijke presentatie.Een zeer goede opbouw en een duidelijke lijn qua structuur en uitleg. Een goede trainster, ze heeft veel kennis.Een aanrader voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen.

Deze bedrijven gingen jou voor:

online marketing training

Kosten trainingen

De kosten bedragen per training bedragen € 595,-* (diepgaande trainingen) per persoon. Het is mogelijk om tegen een vast bedrag een training met je hele team te volgen. Neem hierover contact op. Vanaf  €495,- ontvang je een praktische online marketingtraining van één dag die toegespitst is op het bepaalde onderwerp.  Wij zorgen uiteraard voor koffie, thee, fris en een heerlijke lunch in ons kantoor in Waalwijk, vlakbij Tilburg.

Voor wie geschikt?

De training is uitermate geschikt voor (marketing)managers, marketingmedewerkers en marketing- en communicatieprofessionals uit de omgeving Eindhoven die open staan voor meer online marketingkennis die eenvoudig toe te passen is.

 

* Alle bedragen zijn exclusief BTW. 

Locatie vanuit Eindhoven

In een mooie ruimte aan de Grotestraat 128 B in Waalwijk vindt de training plaats. Dit is maar 40 minuten vanaf Eindhoven en is eenvoudig te bereiken. Volg vanuit Eindhoven de A58 richting Waalwijk. Volg daarna Waalwijk-centrum.

Op deze locatie geven we verschillende online marketingtrainingen waarbij interactie centraal staat. De training neemt één dag in beslag en wordt begeleid door een ervaren trainer.

online marketing training locatie

Dit zijn onze Partners:

Spotler
Google partner
Hotjar logo
Summary
Event
Google Ads cursus
Location
mark@ing b.v., Taxandriaweg 11,Waalwijk,Noord-Brabant-5142 PA
Starting on
1 April 2019
Description
Met behulp van onze SEA training kan je zelf je Google Ads account beheren & optimaliseren.
Offer Price
EUR 595