SEA cursus

  Google Ads cursus op maat  ✓  Verschillende cases    Meer naamsbekendheid    Korte termijn acties promoten

SEA Cursus

Volledig jouw Google Ads campagnes laten uitvoeren óf zelf een pro worden op het gebied van zoekmachine adverteren (SEA)? Na het volgen onze SEA cursus kan je zélf je Google Ads account beheren & optimaliseren en heb je minder tot geen maandelijkse kosten meer voor het beheer van jouw advertenties. Volg bij ons een SEA cursus en verlaag je kosten per conversie! Met meer dan 11 jaar ervaring op het gebied van online marketing bieden we jou de kans om jezelf te ontwikkelen op het gebied van Google Ads (SEA).

Hulp nodig? Bel ons direct op: 0416-533691

Google partner mark@ing

Nadat je inhoud van de SEA cursus hebt gedownload ontvang je ook wekelijks een tip van ons hoe de cursus jou helpt om een SEA expert te worden 

Je leert met deze SEA cursus:

  • Diepgaande kennis op de manieren waarop je Search Engine Advertising kan inzetten
  • Leren werken met verschillende advertentienetwerken, waaronder Search, Display, Shopping & Remarkting
  • Bepalen van focus
  • Intern collega’s informeren en rapporteren aan directie
  • Vergroot je bereik en spreek je doelgroep juist aan
  • Nieuwe mensen leren kennen waarmee je kennis kan delen tijdens en na de Google Ads cursus (je kan ook lid worden van onze online marketing cursus community!)

Ik werd opnieuw blij verrast van de interactie. De stof werd zo gemakkelijk om te verwerken en ook meteen in praktijk gebracht.

Deze bedrijven gingen jou voor:

SEA cursus
online marketing training

Kosten Google Ads cursus

De kosten van de Google Ads cursus per persoon bedragen € 595,-*. Team trainingen zijn ook mogelijk tegen een vast bedrag, voor meer informatie hierover neem contact op. Voor dit bedrag krijg je een online marketing training van één dag helemaal gericht op het adverteren via Google Ads. Uiteraard zorgen wij voor koffie, thee, fris en een heerlijke lunch.

Voor wie geschikt?

De cursus is uitstekend geschikt voor (marketing)managers, marketingmedewerkers en marketing- en communicatie- professionals die hun kennis over SEA (search engine advertising) willen vergroten en daarbij hun kennis direct in de praktijk willen brengen.

 

* Alle bedragen zijn exclusief BTW. 

Cursusdata

Locatie

Aan de Grotestraat 128 B in Waalwijk worden de SEA cursussen gegeven. Op deze locatie wordt onze SEA (search engine advertising) cursus gegeven. Deze cursus neemt één dag in beslag onder begeleiding van een ervaren trainer.

online marketing training locatie

Dit zijn onze Partners:

Spotler
Google partner
Hotjar logo
Summary
Event
SEA Cursus
Location
mark@ing b.v., Grotestraat 128 B,Waalwijk,Noord-Brabant -5141 HC
Starting on
1 January 2019
Description
Met behulp van onze SEA training kan je zelf je Google Ads account beheren & optimaliseren.
Offer Price
EUR 595