Maak kennis met onze schoonmaker Bart van den Heuvel

Maak kennis met onze schoonmaker Bart van den Heuvel

Sinds vorig jaar ben ik gestart als de schoonmaker bij mark@ing. Benieuwd naar wie ik ben en wat ik nog meer doe? Lees snel verder!

Wie ben ik?

Mijn naam is Bart van den Heuvel en ik ben inmiddels al weer 41 jaar. Momenteel ben ik woonachtig in Sprang Capelle waar ik prettig woon. Ik ben geboren en getogen in Drunen en heb daarna heb ik op vele plaatsen gewoond en gewerkt. Getrouwd? Gescheiden? Of samenwonend? Nee, geen van alle… Mijn vriendinnetje hebben jullie reeds gezien en dat is mijn verwende prinsessen hondje. Dit was het hondje van mijn overleden ouders.

Opleiding en certificaten genoeg maar daarvoor heb ik een LinkedIn profiel. Mocht je geïnteresseerd zijn kun je mij altijd een connectie verzoek sturen. Ook heb ik een website, LinkedIn- en facebookpagina gemaakt waarop te vinden is wat ik inmiddels doe in de schoonmaakbranche. Daarnaast doe ik ook wat werkzaamheden in mijn oude beroep: beveiliging. Mochten de alarmcentrale en de monteur het alarmsysteem niet aangesloten en werkend krijgen, dan krijg ik 1 keer per maand een overzicht van deze aansluitingen en zorg ik dat deze weer werkend worden. Dan doe ik ook nog voor iemand zijn “bewindvoering”. Dit doe ik allemaal naast mijn hoofdtaak in de schoonmaak.

Schoonmaker

Waarom ben ik begonnen in de schoonmaak?

Waarom ik in de schoonmaak ben begonnen is een heel lang verhaal. Ik vind het een genot en uitdaging om aan de slag te gaan voor mark@ing en hoop op een fijne samenwerking. Het komt er uiteindelijk op neer dat ik een bepaalde rust en voldoening haal uit het schoonmaken en dit graag voortzet bij onder meer mark@ing.

Wat ga ik doen bij mark@ing?

Eenmaal per week op de donderdag ga ik schoonmaken bij mark@ing. Op deze donderdagen ga ik de WC, kantoor en halletjes poetsen en probeer ik deze gestructureerd en gedisciplineerd af te werken. Om schoonmaak simpel uit te leggen poets ik alle oppervlakten, deuren en andere zaken waarop stof kan verzamelen of waar men met de handen aanzit. Als ik naar het plafond staar is dat niet zomaar staren maar dan ben ik opzoek naar spinnenraggen en stofnesten. Als ik bijvoorbeeld voor een deur of raam sta en rare bewegingen maak dan ben ik opzoek naar vingerafdrukken. Ik zal niet zeggen dat ik de beste ben, maar ik doe wel altijd mijn best als ik aan het werk ben. Zomaar iets afraggen zit niet in mijn systeem.

Mijn bedrijf

Met mijn bedrijf heb ik een 10 jaren plan opgezet waarin ik gestaag en met behoud van kwaliteit langzaam wil groeien. Dit terwijl ik mijn investering budget op 0 wil houden. Hierdoor zeg ik niet overal ja tegen en hoef ik niet zomaar iedere klant binnen te halen om kosten wat het kost de omzet te vergroten. Ik ben er voor de lange adem en langdurige relatie zodat ik over 10 jaar nog steeds mark@ing als klant mag hebben. Doe ik iets aan marketing of acquisitie? Eigenlijk doe ik hier niets voor met uitzondering voor een goede positionering proberen te hebben in Google en actief zijn op de social media kanalen waar ik denk dat mijn klantenkring zich bevind. Hierdoor ben ik ook een beetje trost dat ik mark@ing als klant mag hebben.

Op naar een prettige en langdurige samenwerking!

Summary
Maak kennis met onze schoonmaker Bart van den Heuvel
Article Name
Maak kennis met onze schoonmaker Bart van den Heuvel
Description
Benieuwd naar onze schoonmaker Bart van den Heuvel? In dit artikel lees je wie Bart en wat hij voor mark@ing gaat betekenen!
Author
Publisher Name
Markating
Publisher Logo
Sterk Merkregisseurs
marketing@sterkmerkregie.nl

Sterk merkregisseurs voor vooruitkijkers We combineren strategische branding met datagedreven marketing. Zo geven we je grip op ál je inspanningen en processen. En werken we toe naar voorspelbare merkgroei. Zo nemen we samen de regie over je merk.

Geen reactie's

Geef een reactie