Wouter van Zelst

E-mail & Data Specialist

Communicatie en (online) marketing beginnen altijd met dezelfde en misschien wel meest belangrijke vraag: wie is je doelgroep? Dankzij de online aanwezigheid van de consument is er vaak al veel informatie beschikbaar. Door middel van verschillende tools, waaronder Google Analytics en Hotjar, kan ik voor jou een gerichte analyse maken om je van inzichten te voorzien in het online gedrag van jouw klanten. Met deze inzichten is het onder andere mogelijk om eventuele online obstakels te signaleren. 

 

Waar lopen je klanten tegenaan en hoe kunnen we dit oplossen en verbeteren? Ik help je graag om door middel van de data op deze vragen een antwoord te vinden. Vervolgens kunnen we aan de hand van een conclusie en advies die hieruit voortkomen samen jouw website of webshop nog beter optimaliseren om zo het aantal conversies te verhogen. 

Data analyse

0%

Conversie Optimalisatie

0%

Data Visualisatie

0%

E-mail Marketing

0%

Wouter zet Data effectief in bij

Mis geen enkele online marketing update

Summary
Wat is Artificial Intelligence?
Article Name
Wat is Artificial Intelligence?
Description
Je ziet en hoort het tegenwoordig steeds vaker voorbij komen: artificial intelligence (AI), of in het Nederlands: kunstmatige intelligentie (KI). Zonder dat we het doorhebben maken we er iedere dag weer gebruik van. Wil jij meer weten over wat artificial intelligence nu precies is, hoe heeft dit impact op ons dagelijks leven en hoe kun je het gebruik van artificial intelligence toepassen op het gebied van online marketing? Lees dan snel dit artikel!
Author
Publisher Name
mark@ing
Publisher Logo