Soerin van der Aa

Projectmanager & SEO specialist

Wil je jouw platform naar een hoger niveau tillen? Dan help ik je graag daarbij! Waar de meeste organisaties geneigd zijn om concrete vragen te stellen, neem ik in eerste instantie liever een stapje terug.


Daarbij gaan we kijken naar de kern van jouw organisatie. Wat wil je uitstralen, wat is je doelgroep en wat zijn jouw kernwaarden. Ook maken we een uitgebreide analyse over de Customer Journey. Vervolgens stellen we een realistische doelstelling op en inventariseren we hoe we deze doelstelling kunnen behalen.


Aan de hand van de doelstellingen kiezen we de benodigde kanalen en gaan we testen, analyseren en optimaliseren om het uiteindelijk doel te behalen. Voorbeelden van deze kanalen zijn seo, Adwords, Social media, E-mail en marketing automation. 

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

0%

Conversie optimalisatie

0%

Content Marketing

0%

Online Projectmanagement

0%

Soerin zet Projectmanagement & Content o.a. effectief in bij

Mis geen enkele online marketing update

Summary
Alles wat je moet weten over content marketing
Article Name
Alles wat je moet weten over content marketing
Description
Content marketing is het aantrekken van nieuwe klanten door relevantie informatie te tonen. Dit kan in de vorm zijn van een blog te schrijven, of op het juiste moment de juiste informatie te geven. Dit zonder de intentie om iets te verkopen. Het gaat dus echt om het persoonlijke informatie verschaffen die op dat moment belangrijk is.
Author
Publisher Name
mark@ing
Publisher Logo