Selma van Gils

SEO & Copy Specialist

Wil jij weten waar jouw doelgroep (online) te vinden is? En hoe je die het beste kunt bereiken? Ik help je daar graag bij. Door de inzet van zoekmachineoptimalisatie (SEO) zorg ik voor meer online zichtbaarheid en relevante bezoekers naar jouw website. Het resultaat? Meer aankopen of aanvragen voor jouw bedrijf! 

 

Ben je online al goed zichtbaar? En heb je al een aardig klantenbestand opgebouwd? Dan kan emailmarketing uitkomst bieden! Via deze weg gaan we niet actief op zoek naar nieuwe klanten, maar helpen we je om juist meer uit je huidige klanten te halen. Hoe? Door het sturen van personaliseerde content naar de juiste doelgroep op het juiste moment. Zo kun je hun aankoopgedrag beïnvloeden. Hierbij staat data centraal, want data is kennis!

 

 

Ook help ik jou graag bij het opstellen en behalen van concrete doelstelling(en). Daarbij ben ik vooral geïnteresseerd in de ‘waarom’ achter bepaalde ideeën. Alleen zo kunnen we samen tot praktische oplossingen komen, waar beide partijen profijt van hebben. Voor mij staat hierbij een ‘open communicatie’ centraal, waarbij ik altijd kritisch naar bepaalde vragen kijk. Welke middel is het meest geschikt om voor een bepaalde campagne in te zetten? Is dat SEA, SEO, Marketing Automation? Ik probeer daarbij het overzicht te bewaren en focus te houden op vastgestelde doelstelling(en) om ze ook écht te behalen.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

0%

Conversie Optimalisatie

0%

Content Marketing

0%

Online Projectmanagement

0%

Selma zet Content Marketing & SEO effectief in bij

Mis geen enkele online marketing update

Summary
Alles wat je moet weten over content marketing
Article Name
Alles wat je moet weten over content marketing
Description
Content marketing is het aantrekken van nieuwe klanten door relevantie informatie te tonen. Dit kan in de vorm zijn van een blog te schrijven, of op het juiste moment de juiste informatie te geven. Dit zonder de intentie om iets te verkopen. Het gaat dus echt om het persoonlijke informatie verschaffen die op dat moment belangrijk is.
Author
Publisher Name
mark@ing
Publisher Logo