Nienke Jansen

Nienke Jansen

Social Media & Marketing Automation specialist

Wil jij je doelgroep bereiken op de juiste kanalen? Daar kan ik je mee helpen! Door middel van gedetailleerde targeting en de juiste boodschap help ik je je online doelstellingen te bereiken. Social Media en ik zijn dan ook onafscheidelijk #socialmediaaddict.


Een wat breder publiek bereiken? Geen probleem! Met de juiste strategie zorg ik ervoor dat je organisch en/of met advertenties hoger in Google komt te staan. Ben je al goed zichtbaar maar wil je meer uit je huidige klantenbestand halen? Door middel van marketing automation schud ik je huidige klantenbestand wakker en zorg ervoor dat ze wakker blijven door in te spelen op het gedrag en de behoefte van de klant. Want, personalisatie is key! Ook maakt marketing automation je leven een stuk makkelijker, door leads automatisch op te volgen en het kaf van het koren te scheiden. Dat scheelt een hele hoop telefoontjes 😉!


Liever zelf aan de slag met online marketing? Samen met mijn collega’s organiseren we interessante online marketing trainingen. Door middel van handige tips, kennis en praktische tools bieden we je alle handvaten om de online marketing touwtjes in handen te nemen!

Marketing Automation

0%

Social Media Marketing

0%

Zoekmachine Adverteren (SEA)

0%

Online Projectmanagement

0%

Nienke zet Social Media en Marketing Automation o.a. in bij

Mis geen enkele online marketing update

Summary
Welke social media strategie past bij jouw bedrijf?
Article Name
Welke social media strategie past bij jouw bedrijf?
Description
In dit blog is er ingegaan op welke social media strategie het beste bij jouw bedrijf past. Het is belangrijk om te beginnen met wie je gaat benaderen voor jouw social media strategie. Het is daarom slim om als bedrijf de vraag te stellen waarom social media wordt ingezet, en welk resultaat verwacht wordt. Om hier overzicht in te behouden kan je gebruik maken van Hootsuite en Google +.
Author
Publisher Name
mark@ing
Publisher Logo