Lizzy Verweijmeren

Zoekmachine Adverteren (SEA) specialist

Resultaten halen op korte termijn? Die uitdaging ga ik graag samen met je aan! Ik geef Google sturing om jouw merknaam beter zichtbaar te maken. Zo kun je niet alleen de informatie naar jouw doelgroep managen, maar creëer je ook meer contactmomenten met je doelgroep. Door uiteindelijk de juiste informatie aan de juiste persoon op het juiste moment te tonen met Google advertenties, lijd ik meer verkeer naar je website, stimuleer ik warme leads of haal ik nieuwe klanten binnen.

 

Ben je juist wel zichtbaar maar haken (potentiële) klanten binnen het proces af? Kleine aanpassingen in de content van een e-mail of een andere pagina indeling op een website kunnen hierbij al voor grote resultaten
zorgen. Gecombineerd met creatieve, maar duidelijke content geef je je bezoekers ook daadwerkelijk de informatie waar ze naar op zoek zijn zodat ze eerder voor jou kiezen. Daarnaast denk ik graag mee over geautomatiseerde e-mails die de doelgroep door het proces door kunnen leiden en enthousiast maken over je dienst/product. Een compleet klantproces en een duidelijk doel, daar houd ik van!

 

 

Online marketing toch liever zelf organiseren? Samen met mijn collega’s helpen we je graag op weg met interessante trainingen die je praktische tips en handige tools bieden om zelf aan de slag te gaan!

Zoekmachine Adverteren (SEA)

0%

Online Marketing Trainingen

0%

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

0%

Content Marketing

0%

Als gecertificeerd Google Ads specialist sta ik klaar om het optimale resultaat te behalen uit je campagnes.

Lizzy zet Zoekmachine Adverteren o.a. effectief in bij

Mis geen enkele online marketing update

Summary
Google AdWords: Investeer in een betere positie
Article Name
Google AdWords: Investeer in een betere positie
Description
Zoekmachine marketing; het is voor iedere website haast onmogelijk om hiermee niet bezig te zijn. In een eerder artikel hebben we het al gehad over zoekmachine optimalisatie: door het inrichten van een website volgens de richtlijnen van Google kan de positie worden verbeterd in de organische (onbetaalde) resultaten van Google. In dit artikel gaan we echter in op de advertentiemogelijkheden binnen Google.
Author
Publisher Name
mark@ing
Publisher Logo