Koen Paquay

Eigenaar & Agile Coach

Ik geloof erin dat je alles kan bereiken zolang je het samen doet. Daarom werk ik het liefste samen met mijn collega’s, klanten, vrienden en familie. Ik vind inspiratie in de gekste dingen en ben in staat om zelfs in bed nog te bedenken hoe ik de uitdagingen die er zijn op kan lossen.


Ik doe niets liever dan experimenteren, ontdekken en opbouwen. Als het aan mij zou liggen (wat in principe zo is), zou ik elke dag mensen & bedrijven willen helpen met hun Digitale Strategie en Online Marketing vraagstukken. Dus dat doe ik dan ook als ondernemer en eigenaar van mark@ing.


Denk je dat je mij nu kent dan daag ik je uit om contact met mij op te nemen, want dit is nog maar het topje van de ijsberg😉.

Digitaal/online strateeg

0%

Zoekmachine optimalisatie

0%

Conversie optimalisatie

0%

Online projectmanager

0%

Koen zet online marketing effectief in bij

Mis geen enkele online marketing update

Summary
mark@ing ''van klant naar fan'' is een feit
Article Name
mark@ing ''van klant naar fan'' is een feit
Description
Met gepaste trots wil ik laten weten aan de wereld dat mark@ing b.v. een feit is. Bij ons kunt u terecht voor al je vragen, wensen, behoeften rondom internet marketing. Wij helpen je door je stap voor stap mee te nemen in een proces dat het resultaat van je website, webshop of webapplicatie verbetert.
Author
Publisher Name
mark@ing
Publisher Logo