De gezichten achter mark@ing

Koen Paquay

Eigenaar & Oprichter

“Mijn online marketing carrière begon in 2006 in Amsterdam als JUNIOR online marketeer & online project manager. Na een ‘’variërende’’ loopbaan als medewerker (in dienst bij) en mede-ondernemer binnen de online / e-commerce branche had ik in januari 2015 besloten om mijn eigen online marketingbureau te starten.

Naast dat ik een gedreven ondernemer ben, ben ik ook vader & getrouwd. Ik geniet van het samenwerken met collega’s, ondernemers en opdrachtgevers. Zo help ik graag mensen die online hun ambities willen realiseren.”

Digitaal/online strateeg0%

Conversie optimalisatie0%

Zoekmachine optimalisatie0%

Online Projectmanager0%

Menzo Wilschut

Online Marketeer – E-mail/Data Analist

“Hoe haal ik meer resultaat uit mijn digitale platformen? Een interessante vraag waar ik je graag antwoord op
geef! Door beslissingen te baseren op data van jouw klanten zorg ik voor online succes.
Door mijn jarenlange ervaring met Google Analytics, SEA (Ads), email en data-analyses weet ik precies hoe je
jouw online doelstellingen kan behalen! Ik stel hierbij niet het middel maar jouw (online) doelstelling centraal!

 

Naast mijn werk speelt sport een belangrijke rol in mijn leven. Ik bezoek veel sportevenementen in verschillende sporten en landen en doe graag mee aan hardloopwedstrijden.”

Google Analytics0%

Data analyse0%

Zoekmachine adverteren (SEA)0%

E-mail marketing0%

Selma van Gils

Online Marketeer – SEO Specialist

“Hoe zorg je ervoor dat er meer verkeer naar jouw website komt? Hoe ziet het online zoekgedrag van bezoekers eruit en hoe kun je dat positief beïnvloeden? Dat zijn vraagstukken waar ik bedrijven graag bij help. Ik haal veel voldoening uit de samenwerking met klanten om samen een vastgesteld doel te behalen. Meer verkeer, meer conversie &  meer inzicht: dat wil ik hier bij mark@ing bereiken!

In mijn vrije tijd kun je me regelmatig terugvinden op de tennisbaan (vooral in de zomer). Zowel de sfeer op als buiten de baan vind ik heel gezellig. Ik speel daarom ieder ook jaar competitie en toernooien.”

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)0%

Content Marketing0%

Conversie optimalisatie0%

Online Projectmanagement0%

Soerin van der Aa

Online Marketeer – SEO Specialist

“Als zelfstandig ondernemer kon ik laagdrempelig instappen in website ontwikkeling en zoekmachine optimalisatie (SEO). Ik kwam er al snel achter dat de mogelijkheden van online marketing oneindig zijn. Doordat mijn websites daadwerkelijk succes boekte ben ik mezelf gaan verdiepen in allerlei facetten van online marketing. Mijn kennis en ervaring wil ik graag inzetten voor meerdere websites, webshops en overige platformen. Om zo vooraf bepaalde doelstelling te bepalen en behalen, samen met de betreffende klant.

In mijn vrije tijd kun je me regelmatig vinden in de sportschool of op het terras. Ontspanning middels een sportactiviteit of onder het genot van een biertje is het lekkerste wat er is! Daarnaast ben ik een echte dierenliefhebber.”

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)0%

Content Marketing0%

Conversie optimalisatie0%

Linkbuilding0%

Wouter van Zelst

Online Marketeer – Data Analist

“Tijdens mijn opleiding en stages ben ik enorm geïnteresseerd geraakt in Big Data. Dankzij Big Data is er nu een enorme hoeveelheid aan kennis beschikbaar over de consument welke van onschatbare waarde is. Ik word dan ook enorm enthousiast van het omzetten van deze data in nieuwe inzichten die echt het verschil kunnen maken.

Naast mijn werk hou ik ervan om te wielrennen en zul je mij dan ook regelmatig aantreffen op de fiets. Ook ben ik een groot muziekliefhebber en ben ik regelmatig in een platenzaak of concertzaal te vinden.”

achterkant Wouter

Data analyse0%

Data Visualisatie0%

Conversie optimalisatie0%

E-mail marketing0%

Nienke Jansen

Online Marketeer 

“Na het succesvol afronden van mijn studie heb ik de kans gekregen om de eerste stappen in mijn carrière als Online marketeer te zetten bij mark@ing. Tijdens mijn opleiding heb ik een brede kennis opgedaan op het gebied van SEO, SEA en conversie optimalisatie. Ik zet graag mijn creativiteit in om meer verkeer, conversie en inzicht te creëren voor de klant. Hierbij staat jouw doelstelling centraal!

Wanneer ik niet aan het werk ben kun je mij regelmatig in een restaurant of op een terrasje vinden. Ik vind het heerlijk om bij te kletsen met vriendinnen onder het genot van een hapje en een drankje. Daarnaast houd ik mezelf bezig met fitness en tref je me regelmatig in de knoop bij een yogales aan.”

Marketing automation0%

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)0%

Content Marketing0%

Online Projectmanagement0%

Lizzy Verweijmeren

Junior Online Marketing Consultant

“Als online marketing consultant bij mark@ing ben ik actief bezig met het analyseren van data, het schrijven van content en help ik klanten om meer uit hun webshop of website te halen via Google Ads. Deze kennis deel ik ook graag in onze trainingen. Samen streven we naar een doel voor meer verkeer, meer conversie en meer inzicht!

Reizen en nieuwe plekjes ontdekken doe ik het liefst in mijn vrije tijd, van Nieuw-Zeeland tot aan België. Daarnaast drink ik graag een drankje met vrienden en maak ik iedereen in tijdens een spelletjesavond.”

Google Ads (SEA)0%

Online marketing trainingen0%

Content Marketing0%

Wil jij deel uitmaken van dit team? Bekijk snel onze vacatures op onze werkenbij-pagina!