Welkom bij mark@ing

Een klein team met grote resultaten, dat is wie wij zijn. Met meer dan 10 jaar ervaring in huis pakken onze specialisten jouw uitdaging met beide handen aan. We kijken hierbij niet alleen naar de uitvoering, ook strategisch zetten we graag stappen om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen. En met succes! We blijven ons steeds ontwikkelen en delen onze kennis graag om je mee te nemen in ons enthousiasme. 

Data inzetten om meer conversies te behalen, e-mailautomatiseringen die je omzet verhogen, advertenties via Google of social media voor meer verkeer naar je website, daar worden wij dus enthousiast van! In 2015 is mark@ing opgericht met als doel organisaties en bedrijven te ondersteunen in het behalen van online doelstellingen. Dit doen wij niet alleen, maar stellen graag ons team voor je open. Samen bereiken we namelijk meer!

Onze klanten

Onze werkwijze

We denken niet in middelen, maar in mogelijkheden waarbij jouw doelstelling centraal staat.  Met een duidelijk en transparante werkwijze met de juiste focus zorgen we voor meer traffic op je website, meer inzicht in data of het behalen van kwalitatieve conversies. Hoe? Onze flexibele werkwijze zorgt voor snelheid, betrokkenheid en flexibiliteit in een project. Met een klein team waar je nauw betrokken bij bent zorgen we samen voor grote resultaten!

De gezichten achter mark@ing

Koen Paquay

Eigenaar & Agile Coach

Lizzy Verweijmeren

SEA Specialist

Menzo Wilschut

E-mail & Data Specialist

Nienke Jansen

Social Media Specialist

Selma van Gils

SEO & Copy Specialist

Soerin van der Aa

Projectmanager & SEO Specialist

Wouter van Zelst

E-mail & Data Specialist

Aan de slag met online markting?

Mis geen enkele online marketing update