Welkom bij mark@ing

Een klein team met grote resultaten, dat is wie wij zijn. Met meer dan 10 jaar ervaring in huis pakken onze specialisten jouw uitdaging met beide handen aan. We kijken hierbij niet alleen naar de uitvoering, ook strategisch zetten we graag stappen om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen. En met succes! We blijven ons steeds ontwikkelen en delen onze kennis graag om je mee te nemen in ons enthousiasme. 

Data inzetten om meer conversies te behalen, e-mailautomatiseringen die je omzet verhogen, advertenties via Google of social media voor meer verkeer naar je website, daar worden wij dus enthousiast van! In 2015 is mark@ing opgericht met als doel organisaties en bedrijven te ondersteunen in het behalen van online doelstellingen. Dit doen wij niet alleen, maar stellen graag ons team voor je open. Samen bereiken we namelijk meer!

Onze klanten

Bij mark@ing dragen we bij aan een duurzame toekomst. Benieuwd hoe?

Onze werkwijze

We denken niet in middelen, maar in mogelijkheden waarbij jouw doelstelling centraal staat.  Met een duidelijk en transparante werkwijze met de juiste focus zorgen we voor meer traffic op je website, meer inzicht in data of het behalen van kwalitatieve conversies. Hoe? Onze flexibele werkwijze zorgt voor snelheid, betrokkenheid en flexibiliteit in een project. Met een klein team waar je nauw betrokken bij bent zorgen we samen voor grote resultaten!

De gezichten achter mark@ing

Koen Paquay

Eigenaar & Agile Coach

Lizzy Verweijmeren

SEA Specialist

Martijn Boeser

Online marketeer

Nienke Jansen

Social Media Specialist

Selma van Gils

SEO & Copy Specialist

Wouter van Zelst

E-mail & Data Specialist

Aan de slag met online markting?

Roadmap DEF NL - horizontaal

Meer traffic

Niet alleen zoekmachine optimalisatie helpt om je website beter vindbaar te maken, ook adverteren en e-mailcampagnes genereren meer traffic naar je website. Wil jij weten hoe? Wij helpen je hierbij!

Meer inzicht

Aan de slag zonder inzicht of concreet doel? Zonde van je tijd! Maak inzichtelijk wat er gebeurt op je website en stel KPI’s om jouw resultaten te meten. Wij helpen je om focus aan te brengen!

Meer conversies

Krijg je veel bezoek op je website, maar haal je niet het gewenste resultaat?  Door aan de slag te gaan met o.a. user experience en A/B testen haal je meer omzet uit je website.  Dat wil toch iedereen!

Mis geen enkele online marketing update