Oriënterende meewerkstage Koen Oomes

Oriënterende meewerkstage Koen Oomes

Mijn naam is Koen Oomes, ik ben 20 jaar oud en woonachtig in Oosterhout. Ben je benieuwd wat ik deze periode voor mark@ing ga doen? Lees dan snel verder.

Waarom een stage bij mark@ing?

Ik volg momenteel de opleiding Commerciële Economie aan de Avans Hogeschool in Breda. Avans heeft mij de mogelijkheid gegeven om tijdens mijn eerste leerjaar kennis op te doen in de praktijk door middel van een oriënterende meewerkstage gedurende een periode van 10 weken. Tijdens mijn studie Commerciële Economie komt marketing veel ter sprake. Denk hierbij aan online marketing, nieuwe marketing trends en marketing methodes om zo op een unieke wijze je product of dienst op de markt te brengen. Op school heb ik een project gehad over Search Engine Optimization (SEO). Ik vind dit uiterst interessant en ben zeer gemotiveerd om mijn kennis in online marketing uit te breiden.

Wat ga je doen?

Tijdens mijn oriënterende meewerkstage ga ik mezelf vooral richten op SEO om mijn kennis uit te breiden. Daarbij ga ik klanten helpen van mark@ing met SEO en kijk ik of er nog aanpassingen zijn voor de website van mark@ing op het gebied van SEO. Verder ga ik mij verder verdiepen in hoe online marketing ter werk gaat. Voor Avans heb ik ook een aantal opdrachten om uit te voeren namelijk, een infographic over mark@ing, een video en een advies rapport.

Wat wil je leren deze periode?

Naast de opdrachten van Avans zou ik mezelf verder willen ontwikkelen op het gebied van online marketing. Met als specifiek doel Search Engine Optimization. Over dit onderwerp heb ik al de nodige kennis opgedaan en zou ik dit graag in de praktijk willen toepassen.

Summary
Oriënterende meewerkstage
Article Name
Oriënterende meewerkstage
Description
Mijn naam is Koen Oomes, ik volg momenteel de opleiding Commerciële Economie op het Avans te Breda. Avans heeft mij de mogelijkheid gegeven op tijdens mijn eerste leerjaar stage te lopen.
Author
Publisher Name
mark@ing
Publisher Logo
Koen Paquay
koen@markating.nl
Geen reactie's

Geef een reactie