Traffic generatie & e-commerce optimalisatie

Opslagmarkt is een nieuw concept binnen de branche van opslagruimten. Opslagmarkt is uniek binnen de branche: geen enkele andere aanbieder biedt een podium voor álle opslagaanbieders in Nederland. Niet alleen is het mogelijk om meer informatie over de desbetreffende aanbieder te ontvangen, je kan ook direct een offerte opvragen. Bij “Plus locaties” op Opslagmarkt is het tevens mogelijk om direct online een ruimte te boeken.

Strategie, concept & website realisatie

Omdat Opslagmarkt een nieuw concept is, moest de strategie & realisatie van de website gevormd worden. Aan de hand van userstories, welke samen met mark@ing zijn samengesteld door Opslagmarkt, heeft onze websitepartner MaxServ in relatief korte tijd een website gebouwd op het E-commerce systeem Magento. Door de nauwe samenwerking tussen Opslagmarkt, MaxServ & mark@ing is er een UX-design gerealiseerd, wat zich heeft vertaald in een gebruiksvriendelijk platform.

opslagmarkt-header
Conversie Opslagman.nl

Traffic & conversie optimalisatie

Voor- tijdens- en na livegang is mark@ing bezig geweest het uitvoeren van checks om ervoor te zorgen dat het platform optimaal is ingericht op het gebied van vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Door middel van een zoekwoordenonderzoek zijn landingspagina’s gecreëerd en op basis van een usability onderzoek worden de pagina’s constant geoptimaliseerd. Aan de hand van een contentstrategie & verschillende linkbuildingstrategieen wordt er gezorgd voor meer bereik en in fase 2, nadat de website voldoende bezoek heeft gekregen om te optimaliseren op het gebied van conversie, wordt Google AdWords ingezet om het bezoek naar de website verder te verhogen.

Resultaten

Opslagmarkt heeft in korte tijd goede resultaten behaald. Door het proactief benaderen van aanbieders, het delen van content en het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid op de website zijn direct na livegang veel aanbieders ingegaan op het aanbod om een pluslocatie aan te bieden op het platform van Opslagmarkt.

Laptop-opslagman-case

Meer informatie over deze case of over ons? Neem vrijblijvend contact op.

Verantwoordelijkheden mark@ing

✓ Conceptontwikkeling

 

✓ Strategie

 

✓ Zoekmachine optimalisatie

 

✓ Zoekmachine adverteren

 

✓ Conversie optimalisatie

 

✓ Online rapportage en advies

 

groene-pijl