Uitslag van de nominatie “Opleider van het jaar” 2018

Uitslag van de nominatie “Opleider van het jaar” 2018

Wanneer je regelmatig onze social media pagina’s in de gaten houdt dan kan je er bijna niet omheen: we zijn volop bezig met het geven van verschillende online marketing trainingen. En dat heeft afgelopen jaar zijn vruchten afgeworpen. Hoe? Dat lees je verderop in dit artikel.

Aanbod in online marketing trainingen

In 2017 zijn we gestart met het aanbieden van online marketing trainingen, naar aanleiding van een vraag van een vaste klant van ons. Zij wilden graag meer in-house kennis hebben en wij zagen dat niet als een bedreiging, maar juist als een kans. Wij konden op deze manier van de klant een hoogwaardigere sparringspartner maken en konden optimaal voorzien in hun behoefte. Je ziet regelmatig blogs, video’s en handleidingen van ons voorbijkomen: kennisdeling zien wij als een sterk punt. Wil je het zelf doen? Helemaal prima! Mocht het na afloop van de training toch te veel werk zijn? Dan kunnen wij je hierin ondersteunen. Maar die keuze ligt geheel bij jezelf.

Nadat deze trainingen min of meer ‘klaar op de plank’ lagen en we de trainingen aan de desbetreffende klant hadden gegeven, hebben we op basis van hun feedback de trainingen verder verbeterd en vermarkt. De inspanningen waren toch al verricht, de vraag naar online marketing trainingen in de markt nam toe, we hebben gepassioneerde trainers en de deelnemers zijn tevreden: een perfect recept voor een goed product. Begin 2018 zijn we daarom gestart met het actief vermarkten van de volgende trainingen:

 

Google Analytics training

Reviews verzamelen voor de training

In het begin is het natuurlijk lastig om nieuwe klanten te vinden voor een nieuw product dat je aanbiedt. mark@ing is nog relatief nieuw in de markt dus de naamsbekendheid is nog niet heel groot. We zijn direct gestart met het verzamelen van reviews op Springest.nl, om autoriteit te verzamelen. We merkten na een halfjaar dat, mede door de mond-tot-mond reclame én goede reviews, de trainingsaanvragen plots toenamen. Van hoge investering naar weinig omzet gingen we naar een stijgende omzet en lagere kosten.

Toen in december het bericht van Springest kwam dat we waren genomineerd voor de titel ‘opleider van het jaar’, was dat een mooie kers op de taart! Het harde werken werd beloond en op 13 december werden we uitgenodigd voor de uitreiking van deze award. Helaas geen 1e geworden, maar wel een aantal mooie noteringen behaald:

 

Volgend jaar gaan we uiteraard voor de nr. 1 notering! Ondertussen een training volgen bij één van de beste opleiders van Nederland? Download hieronder de online marketing trainingen brochure.

Summary
Uitslag van de nominatie "Opleider van het jaar" 2018
Article Name
Uitslag van de nominatie "Opleider van het jaar" 2018
Description
Afgelopen jaar zijn wij genomineerd tot "opleider van het jaar" 2018. ✅ Lees hier welke prijzen wij in de wacht hebben gesleept!
Author
Publisher Name
mark@ing
Publisher Logo
Sterk Merkregisseurs
marketing@sterkmerkregie.nl

Sterk merkregisseurs voor vooruitkijkers We combineren strategische branding met datagedreven marketing. Zo geven we je grip op ál je inspanningen en processen. En werken we toe naar voorspelbare merkgroei. Zo nemen we samen de regie over je merk.

Geen reactie's

Geef een reactie