Het volgen van een online marketing training: investeer in jezelf & je bedrijf!

Het volgen van een online marketing training: investeer in jezelf & je bedrijf!

Wanneer je mark@ing op verschillende social media kanalen volgt is het je vast wel opgevallen dat we in het afgelopen jaar zijn gaan investeren in het geven van verschillende trainingen op het gebied van online marketing.

In dit artikel ga ik in op het doel van het geven van deze trainingen, de verschillende online marketing trainingen en de lesstof die behandeld wordt. Meer weten over een online marketing training? Lees dan snel mee!

Waarom een online marketing training aanbieden?

Als marketingbureau kan het in de ogen van anderen wellicht wat tegenstrijdig zijn: ons ‘geheime recept’ prijsgeven. Hetgeen, online marketing, waarmee wij ons brood verdienen gaan we anderen leren. Zijn we helemaal gek geworden?! Nee. Deze reactie zien we namelijk ook vaak bij klanten terugkomen: “ik kan niet alles in mijn blog vermelden, want wie weet leest de concurrent wel mee!” Ja, die kans bestaat, maar je wilt ook transparant zijn naar je klant toe. Wij geloven in het delen van kennis en samenwerken met de klant, omdat dat aan het einde van de rit een veel prettigere samenwerking oplevert voor beide partijen en het geeft vertrouwen.

“Stoppen jullie dan online projecten voor klanten?”

Nee! Zeker niet. Onze trainingen bieden verschillende niveaus aan: een basis online marketingtraining voor beginners tot gespecialiseerde trainingen op het gebied van Google Analytics en Ads. Klanten hebben vervolgens de keuze of ze niet, deels of volledig de werkzaamheden bij ons (of elders) uitbesteden. Een voordeel van het volgen van een desbetreffende cursus is dat de communicatie tussen het online marketingbureau en de klant verbetert en de klant branche-specifieke content beter zelf kan produceren en plaatsen binnen het geheel.

Welke online marketing trainingen bieden jullie?

De volgende trainingen bieden wij aan onze klanten aan:

Basis online marketingtraining;
Zoekmachine optimalisatie training;
Zoekmachine adverteren training;
E-mailmarketing training;
Google Analytics training;
Conversie optimalisatie training.

Voor wie zijn de online marketingtrainingen geschikt?

Deze trainingen zijn voor verschillende niveaus geschikt. De basis online marketingtraining leent zich perfect voor junior online marketeers, stagiairs en content medewerkers. Deze training biedt de start van je online marketingstrategie en gaat kort in op alle aspecten die mark@ing behandelt: SEO, SEA, E-mail, Google Analytics en Conversie Optimalisatie.

De specifieke trainingen buiten basis online marketing om, zijn verdiepende trainingen op de specifieke onderwerpen. Kennis van online marketing is hierbij een pré, maar in overleg met de klant wordt het niveau aangepast aan de deelnemers.

Hoe waarderen klanten de online marketing trainingen?

Afgelopen jaar hebben we verschillende trainingen en presentaties mogen verzorgen, onder andere voor MaxServ & MCB. We vinden het erg belangrijk om ervoor te zorgen dat de training aansluit bij de deelnemers, vandaar dat we na afloop altijd (anoniem) feedback vragen. Uit deze onderzoeken blijkt dat onze trainingen gemiddeld een 8,5 scoren!

Online marketing training

Hoe zien de trainingen er inhoudelijk uit en wat maakt ze uniek?

De trainingen starten ’s ochtends tussen 9.00 – 10.00 en eindigen omstreeks 16.00, afhankelijk van de groep en het niveau. Het maximale aantal deelnemers is 10 personen, om op deze manier te zorgen voor voldoende begeleiding & persoonlijke aandacht. Tijdens deze training wordt er veel aandacht besteed aan interactie: niet urenlang luisteren naar een trainer en uiteindelijk met een overvol hoofd naar huis gaan, maar verschillende groepsopdrachten, spelelementen en checklists achteraf om de lesstof beter te onthouden en toe te passen. Wij begrijpen namelijk maar al te goed dat het helemaal niet leuk is om de hele dag naar ons te luisteren en kijken, vandaar dat we óók graag het woord aan de deelnemer laten.

Online Marketing training

Bekijk hier de video over onze trainingen: 

Wat is de achtergrond van onze trainers?

Wij hebben verschillende trainers die allen Google gecertificeerd zijn en veel ervaring hebben met ieder hun eigen specialismen binnen online marketing. De trainers bij mark@ing werken óók inhoudelijk aan klantprojecten en volgen zelf ook regelmatig cursussen om de laatste ontwikkelingen te volgen, waardoor de kennis up-to-date blijft en jij als deelnemer hier optimaal van profiteert. Daarnaast is zijn wij Google Partner waardoor wij het eerste op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen Google. Lees hier meer over de medewerkers van mark@ing.

Hoe vaak worden er trainingen gegeven & wat zijn de kosten?

De trainingen worden 1x per maand op dinsdag gegeven. Bekijk onze kalender om te bekijken wanneer de eerstvolgende training plaatsvindt. Normaliter starten te kosten vanaf € 495,- per persoon per training, maar je hebt ook de mogelijkheid om een training gratis bij te wonen! Wil je weten hoe? Registreer je middels dit formulier. Zodra de training definitief is, nemen wij contact met je op om een datum te plannen.

Summary
Het volgen van een online marketing training: investeer in jezelf & je bedrijf!
Article Name
Het volgen van een online marketing training: investeer in jezelf & je bedrijf!
Description
Wanneer je mark@ing op verschillende social media kanalen volgt is het je vast wel opgevallen dat we in het afgelopen jaar zijn gaan investeren in het geven van verschillende trainingen op het gebied van online marketing. Ben je benieuwd naar deze trainingen lees dan snel verder!
Author
Publisher Name
Mark@ing
Publisher Logo
Jody Op den Buijsch
info@markating.nl
Geen reactie's

Geef een reactie