TOP 10 posities gegarandeerd       Direct uitvoerbaar       Meer dan 10 jaar ervaring      Transparante werkwijze

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zonder bezoekers kan je net zo goed geen Website of Webshop hebben. Het realiseren van online bezoekers kan alleen door te starten met een optimale inrichting van je website of webshop conform de richtlijnen van de zoekmachines. Wij zorgen voor een solide basis op gebied van pagina’s, structuur, technische analyse, sitemap inrichting en nog veel meer. Waarna wij de regie in handen nemen om zowel TOP 10 posities te behalen alsmede te behouden. 

 

Wil je weten hoe wij dit doen en wat wij voor jou kunnen betekenen om meer Online bezoekers naar je website te leiden neem dan contact met ons op.  Ben je nog niet overtuigd maak dan gebruik van onze eenmalige optie om een Zoekwoord analyse voor je website of webshop uit te laten voeren om ons specialisme aan te kunnen tonen. 

Ik kwam met de intentie om betere posities te behalen in de zoekmachines. Dit lukte binnen 3 maanden met als resultaat 40% meer bezoekers die interesse hadden in mijn assortiment.
Onze zoekmachine optimalisatie (SEO) aanpak

  • Uitgebreide zoekwoorden analyse
  • Concurrentie analyse op de top 20 belangrijkste zoekwoorden
  • Opstellen van een prioriteiten lijst van belangrijkste zoekwoorden
  • Gestructureerd plan van aanpak met mogelijk werkzaamheden voor jou
  • Optioneel: Zoekmachine optimalisatie training indien je meer wil weten
  • Aanpassen van website structuur en content/pagina’s (tekst en beeld)
  • Maandelijkse rapportages van posities en toename aantal bezoekers

Factoren binnen SEO

Techniek

Een goed vindbare website is technisch juist ingericht. Denk aan een gestructureerde HTML-opbouw van de website, een SSL-certificaat en een snelle laadtijd. De meeste technische factoren stem je direct met je webbouwer af.

Content

Door middel van relevante content te publiceren zorg je ervoor dat je wordt gevonden op onderwerpen die interessant zijn voor jouw doelgroep. Een zoekwoordonderzoek en juiste opbouw van de pagina zijn essentieel.

Links

Links naar je pagina’s toe (zowel intern als extern) geven je pagina’s en indirect je domein meer autoriteit. Door het toepassen van linkbuilding en optimaliseren van je content bouw je natuurlijk backlinks op.

Deze bedrijven gingen je voor

Optimalisatie checklist

Wil jezelf aan de slag met de optimalisatie van je website voor een hogere positie in Google? Dat kan. Meld je aan voor een Zoekmachine Optimalisatie (SEO) training. Na het volgen van de training ben je een kei in SEO én ontvang je een certificaat van mark@ing!

Overige online marketing ondersteuning:

 

Veel organisaties maken vaak gebruik van een data analyse. Of het nu voor online marketingdoeleinden is of een ander vakgebied zoals ICT, geneeskunde of een sport. Het is een universele taal en belangrijker dan ooit geworden. Het is daarom van groot belang dat je als......

Veel mensen maken dagelijks gebruik van Google, maar weten zij ook welke factoren bepalen welke zoekresultaten zij te zien krijgen? Velen zullen gelijk denken aan content of linkbuilding. Een andere factor waar rekening mee gehouden moet worden is RankBrain. In dit artikel lees je wat......

De hoeveelheid linkjes binnen en naar jouw website, is een belangrijke factor binnen SEO. Wil je autoriteit creëren voor je website of webshop, dan is linkbuilding een tactische zet. Onderdeel van linkbuilding zijn de zogenaamde backlinks. Maar wat zijn backlinks nou eigenlijk? En hoe pas......

Hier kan je ons vinden
Summary
Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Service Type
Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Provider Name
mark@ing b.v.,
Grotestraat 128B,Waalwijk,Noord-Brabant-5141 HC,
Telephone No.+31 (0)416 – 53 36 91
Area
Waalwijk
Description
De technische opzet van een website, het gebruik van relevante zoekwoorden in de content en een kwalitatief sterk linkprofiel zorgen ervoor dat jij een autoriteit wordt binnen de zoekmachines. Dat resulteert in meer online bezoekers over een langere periode.