✓  Méér naamsbekendheid       Meer online bezoekers       Snel inzetbaar      Transparante werkwijze

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Wij zijn een full-service online marketingbureau dat verschillende middelen inzet om de gewenste resultaten te behalen, waaronder Zoekmachine optimalisatie (SEO), Zoekmachine Adverteren (SEA), e-mailmarketing en conversie optimalisatie. Wij bekijken per website of webshop welk middel het beste past bij het doel van de klant. Google Ads kan één van de middelen zijn om meer online bezoekers te krijgen. Hier leggen we uit op welke manieren je een Google Ads campagne kan inzetten.

 

In 3 maanden tijd kreeg ik structureel meer Website bezoekers met dezelfde kosten nadat mark@ing mijn Ads account had overgenomen.
Onze Zoekmachine Adverteren (SEA) aanpak

  • Uitgebreide zoekwoorden & concurrentie analyse
  • Inrichting van Ads campagnes op search, display, video, mobile en remarketing
  • Gestructureerd plan van aanpak met mogelijk werkzaamheden voor jou
  • Optioneel: Zoekmachine adverteren (SEA) training indien je meer wil weten
  • Aanpassen van website structuur en content/pagina’s (tekst en beeld)
  • Maandelijkse rapportages van conversies, bezoekers & posities

Adwords gecertificeerd Partner
Deze bedrijven gingen je voor

Advertentie mogelijkheden

Google Ads biedt een aantal mogelijkheden om te adverteren. De mogelijkheden hebben allemaal een cruciale rol te spelen in de online customer journey. Hieronder een korte opsomming van de verschillende mogelijkheden die wij voor jou kunnen opzetten, beheren en optimaliseren.

Zoeknetwerk van Google

Hierbij worden advertenties getoond in de zoekmachine Google. Je kan organisch erg hoog staan, de advertenties staan hier altijd boven waardoor je eerste positie alsnog uit het zicht kan verdwijnen.

Remarketing

Je kunt er ook voor kiezen om je bezoekers te targeten op basis van hun acties door middel van remarketing. Heeft je bezoeker bijvoorbeeld je pagina bezocht maar is er verder geen actie ondernomen? Je kunt deze bezoekers als het ware ‘achtervolgen’ middels display advertenties om ze als nog te laten converteren.

Displaynetwerk van Google

Het displaynetwerk is hetzelfde als het zoeknetwerk van Google, maar hierbij worden advertenties visueel weergegeven. In banners kunnen visuele advertenties, video’s en apps worden weergegeven.

Zoekpartners van Google

Je zoeknetwerk kan je daarnaast ook nog uitbreiden met partners. Partners zijn websites die aangesloten zijn bij Google en de advertenties tonen. Als adverteerder kan je targeten op bepaalde websites of juist uitsluiten. Iedere website die zijn of haar website beschikbaar stelt voor het AdSense programma van Google, kan in aanmerking komen om zoekpartner te worden.

Google Shopping

Google Shopping is ideaal voor het aanprijzen van producten binnen de zoekresultaten van Google. Dit zijn advertenties met productvermeldingen zoals afbeelding, prijs en website. Deze resultaten worden rechts bovenin de zoekresultaten weergegeven.

Overige online marketing ondersteuning:

Remarketing (of retargeting) is een methode om bezoekers die eerder op je website zijn geweest (en niet hebben geconverteerd) opnieuw te benaderen. Remarketing kan via verschillende kanalen worden uitgevoerd om op die manier gerichte advertenties te tonen. SummaryArticle NameWat is Remarketing ads?DescriptionRemarketing (of retargeting) is......

Google Display Netwerk (ook wel GDN genoemd) is een verzameling websites waarop betaalde online advertenties worden weergegeven. Via dit netwerk kun je als adverteerder ongeveer 90% van alle Nederlandse internet gebruikers bereiken. Door middel van gerichte advertenties voor specifieke doelgroepen bepaal je zelf wie jouw......

Je hebt ze vast wel eens gezien: advertenties op videoplatform YouTube. De eerst associatie is vaak: irritant. In deze blog leg ik je uit wat adverteren via YouTube is, wat de mogelijkheden zijn en hoe je ervoor kan zorgen dat jouw advertenties niet als ‘irritant’......

Hier kan je ons vinden
Summary
Zoekmachine Adverteren (SEA)
Service Type
Zoekmachine Adverteren (SEA)
Provider Name
mark@ing b.v.,
Grotestraat 128 B,Waalwijk,Noord-Brabant-5141 HC,
Telephone No.+31 (0)416 – 53 36 91
Area
Waalwijk
Description
Zoekmachine Adverteren (SEA), wat meestal wordt uitgevoerd door middel van Google Ads zorgt voor meer naamsbekendheid, meer online bezoekers én meer omzet, mits je het op de juiste manier inricht en optimaliseert.