Online Marketing Detachering

 Gecertificeerde Specialisten       Direct inzetbaar       Meer dan 11 jaar ervaring in online marketing     Detacheren op maat

Online Marketing Specialist inhuren

Ben jij tijdelijk op zoek naar een specialist voor een online marketing project of vraagstuk? Dit kan zijn omdat jouw organisatie behoefte heeft aan extra capaciteit door ziekte, drukte, vervanging, personeelsvakantie of een zwangerschapsverlof. Wij zoeken naar de juiste match tussen klant en specialist. Dit doen wij door middel van transparantie, flexibiliteit en door resultaatgericht aan het werk te gaan waarbij er intensieve coaching en ondersteuning wordt geboden vanuit mark@ing aan het online marketing project van de klant.

 

Met meer dan 11 jaar ervaring aan het verlenen van diensten en trainingen als online marketingbureau weten onze specialisten exact hoe zij het meeste resultaat kunnen halen uit je webshop of website. Zo hanteren wij een werkwijze aan de hand van drie pijlers genaamd meer bezoek, inzicht en conversie waarmee de specialist samen met jou de behoefte in kaart brengt en kan bepalen op welk niveau jouw organisatie zich bevindt.

Meer weten? Bel ons direct op: 0416-533691

Voordelen van het detacheren:

  • Intensieve coaching tijdens project vanuit mark@ing
  • Op korte termijn gekwalificeerde, goed en hoogopgeleide specialisten beschikbaar
  • Voor zowel korte en langere periode in te huren, mogelijkheid om aan te nemen in vaste dienst na 1 jaar
  • Geen administratieve lasten
  • Geen risico van lange en vaste contracten
  • Diepgaande kennis over online marketing bij jou op de werkvloer (SEO, SEA, CRO, E-mail marketing, Social Media & Google Analytics)

Kosten inhuren van specialist

De kosten voor een online marketing specialist starten vanaf 65,-* per uur. Meerdere specialisten inhuren is ook mogelijk tegen een vast bedrag. Voor meer informatie hierover neem contact op.

Voor wie geschikt?

Detacheren is uitstekend geschikt voor bedrijven die personeel te kort hebben. Er vertrekt een medewerker voor (on)bepaalde tijd,  je wilt (tijdelijk) expertise op het gebied van online marketing in huis hebben of de markt groeit enorm waardoor er vraag is voor meer personeel. Dit zijn een aantal redenen waarom jij een online marketing specialist zou willen inhuren.

Lees ons artikel over detachering

Detacheren is het uitlenen van personeel en zorgt ervoor dat tijdelijke functies worden vervuld, in dit geval online marketing functies. Het bureau waar je het online marketing personeel inhuurt heeft de specialisten in dienst en jij huurt hen voor een bepaalde periode in. Lees verder…

Dit zijn onze Partners:

Spotler
Google partner
Hotjar logo