✓  UX design       hands-on Conversie optimalisatie       Meer omzet of leads      Succes gegarandeerd

Conversie analyse

Wij zijn een full-service online marketingbureau dat verschillende middelen inzet om de gewenste resultaten te behalen, waaronder SEO, SEA, e-mailmarketing, conversie optimalisatie en website of webshop analyses. Zo kunnen wij een conversie analyse van jouw website of webshop maken die aantoont waar de obstakels voor de bezoekers zitten. Door deze obstakels weg te nemen kunnen jouw klanten sneller en gemakkelijker bestellen of contact opnemen.

 

  • Meer gebruiksvriendelijke pagina’s
  • Meer sales en / of leads
  • Meer resultaat en inzicht
  • Download de Gratis conversie Tips!

Dankzij de verkregen inzichten vanuit de webshop analyse was ik in staat om simpele aanpassingen door te voeren die vrijwel direct resulteerde in meer resultaat.
Onze conversie Analyse

  • Expert toetsing van bestaande website of webshop
  • Uitgebreide Google Analytics analyse
  • Direct toepasbaar optimalisatie advies
  • Uitgebreide uitleg over de analyse
  • Conversie optimalisatie training optioneel te volgen

Deze bedrijven gingen je voor

Aandachtspunten Conversie analyse

Het is mogelijk een analyse door ons te laten uitvoeren die jou in staat stelt om meer omzet te realiseren. De analyse bestaat uit een aantal onderdelen die hieronder omschreven staan.

1. Zoekwoorden / termen analyse

Om te bepalen wie de belangrijkste online concurrenten zijn voeren wij standaard een zoekwoorden / termen analyse uit. Zodra wij namelijk weten wie de concurrenten zijn kunnen wij de Unieke waardepropositie van jouw organisatie vergelijken. Tevens ontdekken wij dan mogelijke nieuwe proposities die jij nog niet kende.

2. Conversie optimalisatie piramide

Wanneer wij de Waardepropositie inzichtelijk hebben gemaakt gaan wij door met de overige pijlers in de conversie piramide, namelijk: de technische, functionele, usability (UX of wel gebruiksvriendelijkheid), intuïtieve en emotionele obstakels. Deze signaleren wij en leggen we vast in de analyse. Hierbij maken wij gebruik van Psychologische onderzoeken en gebruikers data (Google Analytics).

3. Advies: Stappenplan

Wij zijn van mening dat een analyse niets waard is als er niet een advies aan gekoppeld wordt, ”wat nu te doen?”.  Dus voorzien wij onze conversie analyse van een helder stappenplan om daadwerkelijk over te gaan tot actie. Door het stappenplan te volgen ben je gegarandeerd van meer resultaat.

Overige online marketing ondersteuning:

Enkele partners
Google partner

Het is maandagochtend en tijdens het wekelijkse overleg komt het toch weer naar boven; we moeten onze website gaan verbeteren. Maar waar moeten we beginnen? En hoe weten we wat goed gaat en wat nu niet lekker loopt? Ontwikkelingen op het gebied van websites gaan......

Location based marketing is het toepassen van marketing tools afhankelijk van een bepaalde locatie waarop iemand zich bevindt. Aan de hand van deze locatie wordt er contact gemaakt met de mobiele telefoon van deze persoon om hem of haar te informeren of aan te zetten......

Hier kan je ons vinden
Summary
Conversie analyse
Service Type
Conversie analyse
Provider Name
mark@ing b.v.,
Grotestraat 128B,Waalwijk,Noord-Brabant-5141 HC,
Telephone No.+31 (0)416 – 53 36 91
Area
Waalwijk
Description
Een conversie analyse van jouw website of webshop toont aan waar de obstakels voor de bezoekers zitten. Door deze obstakels weg te nemen kunnen jouw klanten sneller en gemakkelijker bestellen of contact opnemen.