Online marketing werkwijze

Wij hanteren een werkwijze aan de hand van drie pijlers. Door middel van deze drie pijlers kunnen wij bepalen op welk niveau jouw organisatie zich bevindt op de Online Roadmap naar meer Online Omzet. Wij stellen gezamenlijk met jouw organisatie (dé stakeholders) een Online Strategie op die resulteert in een aanpak die over (mogelijk) meerdere jaren wordt uitgespreid.

meer Bezoek

Om meer omzet te realiseren, is een minimaal aantal bezoekers vereist. Door middel van traffic optimalisatie kunnen we de doelgroep op de juiste manier aanspreken en naar de website begeleiden.

meer Conversie

Wanneer de doelgroep de website bezoekt, is het belangrijk dat deze pagina’s goed zijn ingericht voor de bezoekers. Door constant het gedrag van de bezoekers te monitoren kan de website of webshop geoptimaliseerd worden.

meer Inzicht

Onze werkwijze wordt samen met jou bepaald. Op deze manier zijn wij in staat optimaal kennis te delen. Wij zorgen tevens voor inzicht door de juiste inrichting van Google Analytics.

Roadmap mark@ing
Overige diensten

Online marketing Trainingen

Vanuit mark@ing bieden wij ook Online Marketing trainingen. Deze trainingen bieden wij voor starters en gevorderde marketeers. Zo hebben wij elke maand vaste trainingsdagen en bieden wij trainingen op locatie voor hele teams. Bekijk onze trainingen om te zien of er iets voor jou tussen zit.

Ondersteuning op locatie

In de praktijk blijkt dat het veel werk is om constant bezig te zijn met Online marketing. In sommige gevallen kan het relevanter zijn om een online marketeer van mark@ing op locatie te hebben dan dat jezelf een online marketeer aanneemt of een bureau aanstuurt. Om die reden bieden wij ondersteuning op locatie aan op gebied van online marketing.

Inhuren online marketing specialist

Detachering is het tijdelijk uitlenen van specialisten aan klanten. Dit kan zijn omdat jouw organisatie behoefte heeft aan extra capaciteit door ziekte, drukte, personeel op reis of een zwangerschapsverlof. Zo zoeken wij naar de juiste match tussen klant en specialist op basis van uw behoefte, focus op resultaat en transparantie tussen klant, specialist en mark@ing.

Summary
Online marketing
User Rating
2.5 based on 11 votes
Service Type
Online marketing
Provider Name
mark@ing b.v.,
Grotestraat 128B,Waalwijk,Noord-Brabant-5141 HC,
Telephone No.+31 (0)416 – 53 36 91
Area
Waalwijk
Description
Door middel van meer bezoek, meer conversie en meer inzicht kunnen wij bepalen op welk niveau jouw organisatie zich bevindt op de Online Roadmap naar meer Online Omzet.