Introductie van nieuwe dienst: Online marketing detacheren

Introductie van nieuwe dienst: Online marketing detacheren

Detacheren biedt voor zowel de opdrachtgever als de interim werknemer enorm veel kansen en mogelijkheden om te groeien en stappen te maken in het bedrijfsleven. Daarom zijn wij bij mark@ing gestart met het detacheren van diverse specialisten op het gebied van online marketing. In dit artikel leggen we jou uit wat detacheren betekent, het verschil met het uitzenden door uitzendbureau’s en welke voordelen het inhuren van een specialist jou kan bieden. 

Wat is detacheren?

Detacheren is het uitlenen van personeel en zorgt ervoor dat tijdelijke functies worden vervuld, in dit geval online marketing functies. Het bureau waar je het online marketing personeel inhuurt heeft de specialisten in dienst en jij huurt hen voor een bepaalde periode in. Dit kan zijn omdat er behoefte is aan meer personeel vanwege een bedrijfsgroei, tijdelijke drukte, ziekte, vervanging, personeelsvakantie of een zwangerschapsverlof. Wellicht ontbreekt er expertise op het gebied van zoekmachine optimalisatie of online adverteren binnen jouw organisatie. Door een online marketing specialist in te huren kan deze behoefte snel, kwalitatief en met weinig risico worden voorzien.

Wat is het verschil tussen uitzenden en detacheren?

Vaak bestaat er onduidelijkheid over het verschil tussen deze twee termen. Dit is goed te begrijpen omdat in beide gevallen een werknemer als tijdelijke kracht werkt bij een opdrachtgever.

Bij detacheren heeft de detacheerder de werknemer in eigen dienst. Dit betekent dat de interim werknemer een contract heeft met de detacheerder en niet met de opdrachtgever. Zo krijgt de werknemer ook doorbetaald wanneer er geen werk is. De opdrachtgever heeft in dit geval vaak een contract voor de langere termijn met de detacheerder, waarbij er ook een opzegtermijn bestaat die in de meeste gevallen één maand betreft. Hierdoor geeft dit veel zekerheid aan de opdrachtgever en werknemer.

Bij een uitzendbureau heb je als opdrachtgever of werknemer minder zekerheid. Zo bestaat er een ‘losse relatie’ tussen werknemers en uitzenders. De werknemer krijgt niet doorbetaald als er geen werk is. Vaak is er sprake van een kortere opzegtermijn voor de opdrachtgever. Maar ook kan de werknemer elk moment beslissen om te stoppen met werken.

De voordelen van het detacheren bij mark@ing

Detacheren bij mark@ing kent een aantal grote voordelen voor de opdrachtgever en de gedetacheerde, namelijk:

  • Intensieve coaching tijdens het project vanuit mark@ing

Vanuit mark@ing zal er tijdens de uitvoering van het project voor de opdrachtgever intensieve coaching worden aangeboden aan de specialist op locatie. Zo krijgt de gedetacheerde één werkdag in de week een persoonlijke online marketing training en wordt de huidige voortgang van het project inhoudelijk besproken.

  • Op korte termijn gekwalificeerde, goed opgeleide specialisten beschikbaar

Onze specialisten hebben een HBO diploma en diepgaande kennis in verschillende aspecten van online marketing zoals SEO, SEA, CRO, e-mailmarketing, Social Media en Google Analystics. Tevens zijn ze op korte termijn inzetbaar op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

  • Voor zowel korte en langere periode in te huren

Met detacheren kan de opdrachtgever zowel op de korte en langere termijn een specialist inhuren zonder iemand in dienst te nemen. Zo heeft hij de mogelijkheid om na een jaar de specialist in eigen dienst te nemen, maar ook is het met de opzegtermijn van één maand mogelijk zelf te bepalen hoelang hij de samenwerking wilt voortzetten.

  • Geen werkgeversrisico en administratieve lasten

Omdat de opdrachtgever geen arbeidsovereenkomst heeft met de interim specialist hoeft hij zich geen zorgen te maken over een lang en vast contract. Ook hoeft de opdrachtgever geen rekening te houden met administratieve lasten zoals loon, pensioen en het doorbetalen tijdens ziekte en vakantie.

Benieuwd naar de mogelijkheden van het inhuren van een online marketing specialist?

Heb je interesse in het inhuren van een online marketing specialist of wil je meer weten? Ga vrijblijvend met ons in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Voor meer informatie bezoek onze webpagina over Online Marketing Detachering. Ook kun je ons mailen naar info@markating.nl of bellen naar 0416 – 533691.

Ben jij geïnteresseerd in het werken als interim voor mark@ing?

Heb jij dit artikel gelezen en ben je op zoek naar een leuke, uitdagende baan? Bij mark@ing word je getraind tot online marketing specialist en ga je aan de slag met verschillende online marketing projecten voor onze klanten. Hierin ben je flexibel qua inzet, communicatief sterk en resultaatgericht. Tevens denk je mee en ondersteun je de overige specialisten binnen mark@ing. Bekijk hier de vacature Junior Online Marketing Interim en solliciteer!

Summary
Introductie van nieuwe dienst: Online marketing detacheren
Article Name
Introductie van nieuwe dienst: Online marketing detacheren
Description
In dit artikel leggen we jou uit wat detacheren betekent, het verschil met het uitzenden door uitzendbureau's en welke voordelen het inhuren van een specialist jou kan bieden. Detacheren biedt voor zowel de opdrachtgever als de interim werknemer enorm veel kansen en mogelijkheden om te groeien en stappen te maken in het bedrijfsleven. Daarom zijn wij bij mark@ing gestart met het detacheren van diverse specialisten op het gebied van online marketing.
Author
Publisher Name
Mark@ing
Publisher Logo
Sterk Merkregisseurs
marketing@sterkmerkregie.nl

Sterk merkregisseurs voor vooruitkijkers We combineren strategische branding met datagedreven marketing. Zo geven we je grip op ál je inspanningen en processen. En werken we toe naar voorspelbare merkgroei. Zo nemen we samen de regie over je merk.

Geen reactie's

Geef een reactie