Online Specialisten       Meer inzicht in de mogelijkheden      Meer dan 11 jaar ervaring      Trainingen op maat

Omnichannel training / workshop

Het is je vast opgevallen hoeveel webshops er tegenwoordig bijkomen en dat de consument steeds eerder online iets koopt in plaats van in de winkel. Deze verschuiving zal de komende jaren alleen maar blijven toenemen. Om een verschil te kunnen maken als retailer of webshop eigenaar is het belangrijk om het gehele Omnichannel landschap te overzien. Zo ben jij in staat om je klanten te behouden en nieuwe klanten aan te trekken.

Wij leren jou in één dag alles over Omnichannel en hoe je dit voor jouw organisatie kan toepassen. Of je nou alleen een winkel of alleen een webshop hebt dat maakt niet uit. Voor beide gaat het erom dat je klant je weet te vinden en jij de klant weet te behouden, via welk kanaal (channel) dan ook.

Hulp nodig? Bel ons direct op: 0416-533691

Na het downloaden van de brochure ontvang je ook wekelijks een tip van ons hoe de omnichannel training jou helpt om een expert te worden 

Je leert per training:

  • Binnen één dag een basis kennis de belangrijkste retail ontwikkelingen
  • Zelfstandig opzetten van etail marketing aanpak en opzetten van online retail webshop
  • Nieuwste retailinzichten en –processen
  • Kennis van het nieuwe etailen: online en social media
  • Praktische tips hoe Omnichannel toe te passen binnen eigen organisatie

Een interactieve workshop met veel kennis en inhoud. Mijn wensen voor deze cursus zijn vervuld en heb nu een heldere aanpak waarmee ik aan de slag kan. Bedankt!

Deze bedrijven gingen jou voor:

SEA cursus
online marketing training

Kosten trainingen

De kosten per training per persoon bedragen 695,-*. Echter zijn team trainingen ook mogelijk tegen een vast bedrag, voor meer informatie hierover neem contact op. Voor dit bedrag krijg je een Omnichannel training van één dag. Uiteraard zorgen wij voor koffie, thee, fris en een heerlijke lunch.

Voor wie geschikt?

De training is uitstekend geschikt voor marketing managers, e-commerce managers, online marketeers, product managers, vestigingsmanagers en marketing/communicatie medewerkers die hun kennis over Omnichannel in de Retail willen vergroten en daarbij hun kennis direct in de praktijk willen brengen.

 

* Alle bedragen zijn exclusief BTW. 

Locatie

Aan de Grotestraat 128 B in Waalwijk geef ik de trainingen in deze mooie ruimte. Op deze locatie wordt een interactieve online marketing training gegeven. De training neemt één dag in beslag onder begeleiding van een ervaren trainer.

online marketing training locatie

Dit zijn onze Partners:

Spotler
Google partner
Hotjar logo
Summary
Event
Omnichannel training / workshop
Location
mark@ing b.v., Grotestraat 128 B,Waalwijk,Noord-Brabant-5141 HC
Starting on
1 January 2019
Description
De omnichannel training / workshop is geschikt om je kennis over omnichannel in de Retail te vergroten en direct toe te passen in de praktijk.
Offer Price
EUR 695