Nieuwe stagiaire Froukje Maas

Nieuwe stagiaire Froukje Maas

Vanaf augustus 2019 gaat er een nieuwe stagiaire aan de slag bij mark@ing: Froukje Maas. Wil je meer over Froukje weten? Lees dan hier verder!

Wie ben ik?

Ik ben Froukje Maas, 19 jaar oud en ik woon in Kerkdriel. Een dorpje vlak bij Den Bosch. Ik zit momenteel in het derde jaar van mijn studie Commerciële Economie aan Avans Hogeschool. Naast mijn studie vind ik het in het weekend gezellig om een wijntje te drinken op het terras met mijn vriendinnen en heel af en toe kun je me vinden in de sportschool.

Stagiaire Froukje

Wat studeer ik precies?

Zoals ik al zei zit ik momenteel in het derde jaar van mijn studie Commerciële Economie. Tijdens mijn opleiding houd ik mij bezig met hoe ik een product/dienst op een succesvolle manier op de markt kan zetten. Welke behoeften heeft een klant? En hoe kan ik zo onderscheidend mogelijk zijn? Op deze vragen geeft deze opleiding antwoord. Tijdens de studie wordt er de focus gelegd op vakken zoals marketing en sales. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan gerelateerde vakken zoals marktonderzoek, accountability, consumentenpsychologie en organisatiekunde.

Waar komt mijn interesse in online marketing vandaan?

Online marketing is een onderwerp waar mijn studie tijdens de eerste twee jaar nog weinig aandacht aan heeft besteed. Anno nu gebeurt alles online, dat was voor mij ook de reden dat ik graag wat meer zou willen ontdekken over ‘online marketing’. De consument is steeds vaker online te vinden, hierdoor is er steeds meer data beschikbaar. Met deze inzichten kan de juiste online marketingstrategie worden ingezet. Ik vind het interessant om te kijken hoe ik deze inzichten kan gebruiken om de klant beter te bereiken.

Wat ga ik doen bij mark@ing?

Ik ga bij mark@ing aan de slag als stagiaire Online Marketing. Deze stage zal in het teken staan van het doorvoeren van een verbetering in een commercieel proces. Deze verbeteropdracht zal in het teken staan van de propositie van mark@ing als werkgever. Ik ga me verdiepen in hoe mark@ing als goede werkgever in de markt gezet kan worden. Naast de verbeteropdracht ga ik meewerken binnen het bedrijf. Ik kijk mee bij marketingcampagnes, analyseer deze en implementeer verbeteringen. Daarnaast ga ik me richten op zoekwoordanalyses (SEO),  en het creëren/beheren van de content voor de website en de social media kanalen.

Summary
Maak kennis met Froukje Maas: Nieuwe stagiaire bij mark@ing.
Article Name
Maak kennis met Froukje Maas: Nieuwe stagiaire bij mark@ing.
Description
Benieuwd naar onze nieuwe stagiaire Froukje maas? Lees hier over haar studie, interesses en wat zij gaat doen bij mark@ing!
Author
Publisher Name
Markating
Publisher Logo
Sterk Merkregisseurs
marketing@sterkmerkregie.nl

Sterk merkregisseurs voor vooruitkijkers We combineren strategische branding met datagedreven marketing. Zo geven we je grip op ál je inspanningen en processen. En werken we toe naar voorspelbare merkgroei. Zo nemen we samen de regie over je merk.

Geen reactie's

Geef een reactie