Nieuwe Stagiair: Tobias Pullen

Nieuwe Stagiair: Tobias Pullen

Op 31 augustus 2020 ben ik gestart als stagiair bij mark@ing. In dit blog stel ik mezelf even kort voor. Benieuwd wie ik ben? Lees snel verder!

Wie ben ik?

Ik ben Tobias Pullen, 20 jaar oud en woon in het pittoreske Oosterhout net boven Nijmegen. Ik zit op het moment in mijn derde jaar Commerciële Economie op Avans Hogeschool in ’s Hertogenbosch. Naast mijn studie, speel/kijk ik graag voetbal, ben ik begenadigd jeugdtrainer bij de plaatselijke voetbalclub en ben ik altijd te porren voor een goed feestje (jammer dat nu het coronavirus heerst). Buiten al deze activiteiten ben ik een echte sportfreak, zo ben ik wekelijks drie keer in de week te vinden in de sportschool en sta ik vier keer in de week op het voetbalveld.

Waarom online marketing?

Waar op mijn opleiding online marketing niet zo’n groot ding is, is het dat kleine beetje lesstof wat mij meteen pakte. Mijn zoektocht naar informatie begon met artikelen/blogs opzoeken op het internet, ging over in het lezen van online marketing-boeken en het luisteren van podcasts over online marketing/ondernemen. Toen ik begin dit jaar mijn eigen online onderneming opzette wist ik zeker dat online marketing mijn ding was. Het maken van iets in een online wereld, dat mensen in de echte wereld beïnvloed is iets wat ik over de hele breedte interessant vind. Zowel het psychologische gedeelte (waarom doen mensen iets aan de hand van een online advertentie?) als het fysieke gedeelte (het daadwerkelijk maken van een advertentie of het verbeteren van een website) vind ik super leuk.

Wat ga ik doen tijdens mijn stageperiode bij mark@ing?

Tijdens mijn stageperiode ga ik, gedurende een periode van halfjaar, onderzoeken hoe mark@ing als bedrijf meer de Agile werkwijze kan nastreven. Hoe Agile is mark@ing al als bedrijf en nog belangrijker, hoe kan het de Agile werkwijze nog meer implementeren in de organisatie? Dat is waar mijn stageopdracht voornamelijk over zal gaan. Ik ben verantwoordelijk voor het hele proces, dus het schrijven/uitvoeren en evalueren is mijn taak. Iets waar ik heel erg veel zin in heb.

Naast mijn stageopdracht zal ik ook mij onder andere focussen op het bijhouden van de mailboxen voor klanten, het vernieuwen van de website van mark@ing, het bijhouden van de socials van mark@ing en stort ik mij volledig in bepaalde onderwerpen voor blogs op de website.

Wat wil ik leren?

Tijdens mijn stageperiode wil ik mijzelf ontwikkelen in onder andere SEO en SEA. Ook wil ik door het leren van Social Media Advertisement mijn kennisveld uitbreiden en zo op meerdere vlakken inzetbaar zijn. Buiten deze specifieke kwaliteiten wil ik mij bovenal ontwikkelen als allround Online Marketeer. Het belangrijkste hiervan is dat ik de opgedane kennis direct kan implementeren in mijn eigen opleiding en onderneming.

Ik kijk super erg uit naar het aankomende halfjaar!

Summary
Article Name
Maak kennis met Tobias Pullen: Nieuwe stagiair bij mark@ing.
Description
Benieuwd naar onze nieuwe stagiair Tobias Pullen? In dit artikel lees je wie Tobias is en wat Tobias het aankomende halfjaar gaat doen bij mark@ing.
Author
Publisher Name
Markating
Publisher Logo
Sterk Merkregisseurs
marketing@sterkmerkregie.nl

Sterk merkregisseurs voor vooruitkijkers We combineren strategische branding met datagedreven marketing. Zo geven we je grip op ál je inspanningen en processen. En werken we toe naar voorspelbare merkgroei. Zo nemen we samen de regie over je merk.

Geen reactie's

Geef een reactie