Nieuwe Stagiair: Cas Maas

Nieuwe Stagiair: Cas Maas

Op 30 augustus ben ik gestart als afstudeerstagiair bij mark@ing. Tijdens mijn afstudeerperiode ga ik onderzoeken hoe videomarketing kan worden ingezet voor mark@ing. Benieuwd wie ik ben? Lees snel verder!

Wie ben ik?

Mijn naam is Cas Maas en ik ben 22 jaar oud. Ik woon in Biezenmortel samen met mijn ouders en mijn zusje. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met voetbal. Ik houd van het bezoeken van voetbalwedstrijden, waarbij ik vaak mijn favoriete club (Feyenoord) fanatiek aanmoedig. Ook ben ik altijd in voor een drankje, houd ik van reizen en ben ik vaak op festivals te vinden (mits corona het toelaat).

nieuwe stagiair cas maas

Waarom online marketing?

Binnen mijn opleiding is online marketing een klein onderdeel. Ondanks dat het maar een klein onderdeel is, merkte ik al snel dat hier mijn interesse lag. De online marketing gerelateerde vakken gingen mij het beste af en mijn vrije studie uren heb ik vaak besteed aan online marketing. Tijdens mijn stage in het derde leerjaar heb ik mij verdiept in social media en dit is mij heel erg goed bevallen. Daarom ben ik daarna de minor ‘Online Marketing’ gaan volgen. Tijdens deze minor werd er dieper ingegaan op alle aspecten van online marketing. Na de minor wist ik zeker dat ik mezelf wilde gaan richten op online marketing, daarom heb ik gekozen voor een afstudeerstage bij mark@ing.

Wat ga ik doen tijdens mijn stageperiode bij mark@ing?

Tijdens mijn stageperiode ga ik, gedurende een periode van een halfjaar, onderzoeken hoe videomarketing kan worden toegepast bij mark@ing. Hierbij ga ik dieper in op de online marketing, waarbij ik ga kijken hoe en voor welke doelgroep(en) videomarketing kan worden ingezet. Ik ben verantwoordelijk voor het hele proces, de eerste acht weken doe ik onderzoek en daarna ga ik de oplossingen ook daadwerkelijk implementeren.

Naast mijn stageopdracht zal ik mij onder andere focussen op het bijhouden van mailboxen voor klanten, het bijhouden van de socials van mark@ing, het schrijven van verschillende blogs en het uitvoeren van kleine opdrachten voor klanten. 

Wat wil ik leren?

Tijdens mijn stageperiode wil ik mijzelf graag ontwikkelen in onder andere SEO, SEA en social media. Uiteraard wil ik mij ook graag richten op alle aspecten van online marketing, om er op deze manier achter te komen waar mijn grootste interesse ligt. Als laatste wil ik mij ook ontwikkelen op het gebied van videomarketing, omdat hier mijn afstudeeropdracht over gaat.

Ik kijk met veel enthousiasme uit naar het komende halfjaar!

Summary
Article Name
Maak kennis met Cas Maas: nieuwe stagiair bij mark@ing.
Description
Benieuwd naar onze nieuwe stagiair Cas Maas? In dit artikel lees je wie Cas is en wat Cas het aankomende halfjaar gaat doen bij mark@ing.
Author
Publisher Name
markating
Publisher Logo
Sterk Merkregisseurs
marketing@sterkmerkregie.nl

Sterk merkregisseurs voor vooruitkijkers We combineren strategische branding met datagedreven marketing. Zo geven we je grip op ál je inspanningen en processen. En werken we toe naar voorspelbare merkgroei. Zo nemen we samen de regie over je merk.

Geen reactie's

Geef een reactie