Nieuwe medewerkster Simone

Nieuwe medewerkster Simone

Sinds 3 juli heeft mark@ing er een nieuw gezicht bij: Simone van Breugel. Benieuwd waarin Simone ons gaat ondersteunen? Lees dan snel haar introductie.

Even voorstellen: Simone van Breugel

Mijn naam is Simone van Breugel, 28 jaar en ik woon in Rijen. Mijn interesse in online marketing is al vroeg gewekt middels mijn priveblog. Via deze weg ontdekte ik de wereld van SEO en online advertenties. Op mijn priveblog deel ik veel van mijn privéleven, maar ook informatievere artikelen zodat ik hier mijn portfolio van kan maken.

De ervaring van Simone

Ik besloot wat meer kennis op te doen met een cursus copywriting en startte niet veel later een bedrijf in copywriting, gericht op bloggen. Hier adviseerde ik mijn klanten, hielp ik ze met bloggen of was ik ghostwriter voor hun artikelen. Toch wilde ik uiteindelijk weer het bedrijfsleven in en daarvoor is alleen deze ervaring niet voldoende. Naast deze ervaring die ik bij mark@ing mag op doen, wil ik ook nog een cursus of dan wel een studie richting online marketing volgen. Mijn passie ligt echt bij content en specifiek blogs schrijven. Ik hoop bij mark@ing nog meer over marketing en content te leren, zodat ik beter kan worden in het vak.

De werkzaamheden van Simone bij mark@ing

Ik zal bij mark@ing voor 20 uur per week aanwezig zijn en voor klanten de content gaan verzorgen. Daarnaast zal ik het blog van mark@ing gaan verzorgen.

Mijn eerste indruk bij mark@ing is goed, hier zal ik veel gaan leren. Niet per se alleen over content marketing, maar ook alle andere marketing aspecten. Dit is in elk geval de juiste plek om je te kunnen ontwikkelen.

Summary
Nieuwe medewerkster Simone
Article Name
Nieuwe medewerkster Simone
Description
Sinds 3 juli heeft mark@ing er een nieuw gezicht bij: Simone van Breugel. Benieuwd waarin Simone ons gaat ondersteunen? Lees dan snel haar introductie.
Author
Publisher Name
mark@ing
Publisher Logo
Koen Paquay
koen@markating.nl
Geen reactie's

Geef een reactie