Nieuwe medewerkster: Lizzy Verweijmeren

Nieuwe medewerkster: Lizzy Verweijmeren

Op 3 februari ben ik gestart als junior online marketing consultant bij Mark@ing. Een nieuwe uitdaging waar ik alle aspecten binnen online marketing leer kennen en mezelf kan specialiseren. Benieuwd naar wie ik ben? Lees snel verder!

Wie ben ik?

Hallo! Mijn naam is Lizzy Verweijmeren, ik ben 25 jaar en samenwonend in het centrum van Tilburg. Reizen en nieuwe plekjes ontdekken doe ik het liefst in mijn vrije tijd, van Nieuw-Zeeland tot aan België. Daarnaast drink ik regelmatig een drankje met vrienden, maak ik iedereen in tijdens een spelletjesavond en ben ik een echt familiemens.

Wat heb ik gestudeerd?

In juni 2017 ben ik afgestudeerd op de opleiding communicatie op de Fontys Hogeschool Tilburg. Hier heb ik voor het eerst kennis gemaakt met online marketing en heb ik vele verschillende aspecten binnen marketing en communicatie leren kennen. De focus van mijn opleiding lag voornamelijk op het bedenken en uitvoeren van nieuwe concepten en daarbij de juiste boodschap overbrengen. Tijdens mijn afstudeeronderzoek heb ik veel data geanalyseerd om meer inzicht te krijgen in de informatiebehoefte van een blog om hier vervolgens advies over uit te brengen. Dit heeft ervoor gezorgd dat mijn interesse in online marketing alleen maar is gegroeid.

Mijn werkervaring en interesse in online marketing

Tijdens mijn studie heb ik gewerkt bij een online marketing bureau waar ik het team ondersteunde in het schrijven en verwerken van content. Nadat ik mijn studie heb afgerond, had ik mijn plek gevonden bij een B2B speler in de Leisure Branche die tickets voor dagjes uit in de markt zet via o.a. joint promotions, loyaliteitsprogramma’s en mediacampagnes. Een creatief bureau waar ik nieuwe concepten mee uitvoerde, projecten heb begeleid en ondersteunde in het opzetten van diverse communicatiemiddelen. Hier merkte ik dat mijn interesses voornamelijk liggen bij e-mailmarketing en het onderzoeken en inspelen op de customer journey die een klant doorloopt. Het gebruik van data geeft hierbij nieuwe inzichten die je helpen om dichter bij de consument te komen.

Wat ga ik doen bij mark@ing?

Om naast mijn interesse in content en analytics mezelf meer te kunnen specialiseren binnen online marketing, heb ik gekozen voor Mark@ing. Als junior online marketing consultant ga ik aan de slag met het analyseren van data, content en adverteren voor social media en help ik klanten om meer uit hun webshop of website te kunnen halen. Daarnaast hoop ik veel te kunnen leren van mijn collega’s en met alle aspecten binnen online marketing kennis te maken om op termijn een échte online marketing specialist te worden.

Summary
Maak kennis met Lizzy Verweijmeren: Nieuwe medewerker bij Mark@ing.
Article Name
Maak kennis met Lizzy Verweijmeren: Nieuwe medewerker bij Mark@ing.
Description
Benieuwd naar onze nieuwe medewerkster Lizzy Verweijmeren? In dit artikel lees je hoe Lizzy bij mark@ing terecht is gekomen en wat zij voor mark@ing gaat betekenen!
Author
Publisher Name
Markating
Publisher Logo
Sterk Merkregisseurs
marketing@sterkmerkregie.nl

Sterk merkregisseurs voor vooruitkijkers We combineren strategische branding met datagedreven marketing. Zo geven we je grip op ál je inspanningen en processen. En werken we toe naar voorspelbare merkgroei. Zo nemen we samen de regie over je merk.

Geen reactie's

Geef een reactie