Nieuwe medewerker: Wouter van Zelst

Nieuwe medewerker: Wouter van Zelst

Vanaf juni 2019 start er een nieuwe medewerker bij mark@ing: Wouter van Zelst. Benieuwd naar wat Wouter bij ons gaat doen? Lees dan snel verder!

Wie ben ik?

Ik ben Wouter van Zelst, 24 jaar en kom uit het Brabantse dorpje ’s Gravenmoer. Ik ben recentelijk afgestudeerd en ik ben nu bij Mark@ing begonnen aan mijn eerste fulltime baan. Naast mijn werk doe ik graag aan wielrennen en hou ik er van om concerten te bezoeken.

Wouter van Zelst

Wat heb ik gestudeerd?

In 2014 ben ik begonnen aan de opleiding Communicatie – International Events, Music en Entertainment Studies aan de Fontys in Tilburg. Door mijn passie voor muziek heb ik mij tijdens mijn opleiding vooral gefocust op de verschillende aspecten binnen de muziekindustrie, waaronder marketing, online streaming en data. Door middel van mijn stages ben ik in aanraking gekomen met Big Data en ben ik mij daar steeds meer in gaan verdiepen.

Waar komt mijn interesse in data vandaan?

Door middel van Big Data is er een enorme hoeveelheid kennis over de consument beschikbaar welke nieuwe en nuttige inzichten kunnen geven. Hierdoor kunnen bedrijven steeds betere keuzes maken om nog betere resultaten te behalen. Doordat veel bedrijven nog niet optimaal gebruik maken van data ben ik van mening dat daar nog veel winst te behalen valt. Ik ben dan ook enorm gemotiveerd om bedrijven hierbij te helpen en om met nieuwe inzichten te komen die echt het verschil kunnen maken.

Wat ga ik doen bij mark@ing?

Ik ga bij Mark@ing aan de slag als data analist. Dit wil zeggen dat ik door middel van data klanten ga helpen om meer inzicht te geven in de performance van hun websites en/of webshops. Door middel van deze inzichten kunnen de websites/webshops vervolgens worden geoptimaliseerd om zo nog betere resultaten te boeken.

Daarnaast wil ik mezelf bij Mark@ing verder ontwikkelen op het gebied van data analyse, maar ook mijn online marketing kennis verder verbreden. Dit in combinatie met het verder ontwikkelen van het bedrijf en het helpen van klanten hoop ik hier een leuke en leerzame tijd tegemoet te gaan.

Summary
Maak kennis met Wouter van Zelst: Nieuwe medewerker bij Mark@ing.
Article Name
Maak kennis met Wouter van Zelst: Nieuwe medewerker bij Mark@ing.
Description
Benieuwd naar onze nieuwe medewerker Wouter van Zelst? Lees hier over zijn studie, werkervaring en wat hij gaat doen bij mark@ing!
Author
Publisher Name
Markating
Publisher Logo
Nienke Jansen
nienke@markating.nl
Geen reactie's

Geef een reactie