Nieuwe medewerker: Soerin van der Aa

Nieuwe medewerker: Soerin van der Aa

Op 1 april 2019 ben ik gestart als SEO specialist bij mark@ing. In het onderstaande artikel leg ik uit wat mijn beweegredenen zijn om te starten bij mark@ing en vertel ik meer over mezelf. 

Wie ben ik?

Ik ben Soerin van der Aa, 30 jaar en samenwonend in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Mijn hobby’s zijn reizen, gezelligheid met vrienden, sporten en natuur. In mijn dagelijks leven houd ik ervan om te wandelen, een drankje te doen en te fitnessen.

Wat heb ik gestudeerd?

In 2014 ben ik afgestudeerd in Small Business en Retail Management aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. Tijdens deze marketing gerelateerde opleiding heb ik mezelf verdiept in ondernemerschap, retail (zowel online als offline), marketing en commercie. Door middel van stages en projecten ben ik in aanraking gekomen met alle facetten van marketing.

Markating Soerin van der Aa

 

Mijn werkervaring

Omdat ik toentertijd realiseerde dat er op het gebied van online marketing enorm veel kansen liggen, ben ik gaan werken bij een online marketing bureau in Den Bosch. Daar heb ik mezelf verdiept in SEA en zoekmachine optimalisatie (SEO). Het mooie van online marketing is dat het erg laagdrempelig is. Hierdoor ben ik gaan puzzelen met mijn eigen websites.

Ik vond dit zo leuk dat ik via zelfstudie nog meer te weten kwam over SEO. Mijn posities in Google begonnen te stijgen en ik merkte dat ik de competitie erg uitdagend vond. Ik kwam in aanmerking met verschillende analyse tools, zette eigen zoekwoordenonderzoeken op, begon dagelijks te bloggen en optimaliseerde verschillende websites. Ik haalde veel voldoening uit positie verbeteringen en zag uitdagingen nadat ik enkele posities verloor in Google. Ik wil deze passie niet alleen voor mijn eigen websites inzetten maar voor een breder scala aan klanten. Hierdoor kom ik meer te weten over websites in verschillende branches, doelstellingen en segmenten.

Wat ga ik doen bij mark@ing?

In eerste instantie ga ik aan de slag als SEO specialist bij Mark@ing. Ik ga klanten helpen om meer uit hun website of webshop te halen. Dit kan zijn op het gebied van leads, inschrijvingen en/of sales.

Dit ga ik doen door zoekwoordonderzoeken, linkbuilding en content strategieën. Na een uitvoerig vooronderzoek wil ik campagnes opstellen om deze in het vervolg te analyseren en optimaliseren. Dit wil ik doen in samenspraak met de klanten om  een zo optimaal resultaat te boeken. Een prettige en open samenwerking is hierbij essentieel.

Ik hoop veel te kunnen leren bij mark@ing en mijzelf en de organisatie verder te ontwikkelen op het gebied van digital marketing. Deze branche is immers iedere dag anders en enorm in ontwikkeling. In een later stadium wil ik mezelf verdiepen in andere kanalen van online marketing zodat ik op termijn de functie als online marketing specialist kan bekleden.

Summary
Maak kennis met Soerin van der Aa. Nieuwe medewerker bij Mark@ing
Article Name
Maak kennis met Soerin van der Aa. Nieuwe medewerker bij Mark@ing
Description
Benieuwd naar onze nieuwe medewerker Soerin van der Aa? Hoe is hij bij ons terecht gekomen en wat gaat hij voor Mark@ing en onze klanten betekenen?
Author
Publisher Name
Markating
Publisher Logo
Koen Paquay
koen@markating.nl
Geen reactie's

Geef een reactie