Nieuwe medewerker: Pieter de Jong

Nieuwe medewerker: Pieter de Jong

Op 13 januari 2020 ben ik gestart al senior online marketing consultant bij mark@ing. In het onderstaande artikel leg ik uit wat mijn beweegredenen zijn om te starten bij mark@ing en vertel ik meer over mezelf. Benieuwd? Lees dan vooral verder!

Wie ben ik?

Ik ben Pieter de Jong, getrouwd, vader en woonachtig in het Brabantse Riel. Naast mijn werk heb ik veel hobby’s zoals reizen, tekenen, schilderen, films kijken en 4×4 rijden. Ook  sport ik graag, met name fietsen op een racefiets en mountainbiken.

Pieter de Jong

Wat heb ik gestudeerd?

Ik ben afgestudeerd in communicatie en creatie aan de Hogeschool voor Kunsten in Utrecht (HKU) . Daarvoor heb ik de opleiding reclame gevolgd aan Sint Lucas in Boxtel. Beide zijn commercieel gerichte creatieve opleidingen. Tijdens stages heb ik ervaring opgedaan bij een foto- en filmstudio en bij diverse reclamebureau’s.

Mijn werkervaring

Na mijn studie ben ik gestart als visualiser bij een internationaal reclamebureau in de Randstad. Vervolgens ben ik terug in Brabant gaan wonen en bij diverse marketing- en communicatie-bureau’s gaan werken waarbij de focus is verschoven van creatie en concept richting strategie. Zo zag ik het medialandschap veranderen van off- naar online. Na jaren aan de bureauzijde te hebben gewerkt ben ik een aantal jaren aan de klantzijde gaan werken in de leisure branche. Hier was ik medeverantwoordelijk was voor de transitie van off- naar online. In die tijd was het vooral pionieren op gebied van de snelle ontwikkelingen in digitale marketing. In deze tijd heb ik mezelf ontwikkeld tot een ervaren marketing en communicatie strateeg.

Wat ga ik doen bij mark@ing?

Bij mark@ing b.v. ga ik aan de slag als senior online marketing consultant. Op basis van mijn gedrevenheid, persoonlijkheid, resultaatgerichtheid en creatieve vaardigheden, behaal ik het meest optimale resultaat op het gebied van houtsnijdende (online) marketing en communicatie. Ik ben een verbinder en hierdoor goed in staat bruggen te bouwen tussen teams, afdelingen of met de klanten. Daarnaast ben ik conceptueel sterk, maar tegelijk een pragmatische aanpakker, bewust van en belust op resultaat. Middelenvrij en geïntegreerd denken. Confronteren, verleiden en verbinden wat resulteert in een optimale samenwerking, verbetering van resultaten en een hogere klanttevredenheid. 

Door mijn sensitiviteit en goede communicatieve vaardigheden kan ik met veel plezier mensen motiveren en inspireren. Zo heb ik veel ervaring opgedaan met het opzetten van zowel online als offline concepten en projecten. De meeste voldoening haal ik uit het werken voor een organisatie dat digital tot de kern van hun denken en handelen heeft gemaakt of wil maken.

Summary
Maak kennis met Pieter de Jong: Nieuwe medewerker bij Mark@ing.
Article Name
Maak kennis met Pieter de Jong: Nieuwe medewerker bij Mark@ing.
Description
Benieuwd naar onze nieuwe medewerker Pieter de Jong? In dit artikel lees je hoe Pieter bij mark@ing terecht is gekomen en wat hij voor mark@ing gaat betekenen!
Author
Publisher Name
Markating
Publisher Logo
Nienke Jansen
nienke@markating.nl
Geen reactie's

Geef een reactie