Nieuwe Medewerker: Martijn Boeser

Nieuwe Medewerker: Martijn Boeser

Op 1 oktober ben ik gestart als junior online marketing consultant bij Mark@ing. Een nieuwe uitdaging waar ik alle aspecten binnen online marketing leer kennen en mezelf kan specialiseren. Benieuwd naar wie ik ben? Lees snel verder!

Wie ben ik?

Hallo daar! Mijn naam is Martijn Boeser, ik ben 34 jaar en woon samen met mijn vriendin in Kaatsheuvel.

In mijn vrije tijd ga ik graag lekker uit eten (ik ben dol op lekker eten en drinken). Om de balans er een beetje in te houden ben ik daarom regelmatig in de sportschool te vinden.
In de zomer bezoek ik regelmatig een festival en als het even kan maak ik het liefst ieder jaar een of meerdere verre reizen naar tropische bestemmingen. Ik durf dan ook wel te zeggen dat ik een échte  reisfanaat ben. Veel leuke nieuwe plekjes ontdekken en nieuwe mensen ontmoeten is echt iets waar ik veel energie van krijg!

Wat heb ik gestudeerd?

Ik ben afgestudeerd in Small Business & Retail Management aan de Avans Hogeschool te ’s-Hertogenbosch. Dit is een commerciële opleiding gericht op ondernemerschap. Hierbij komen eigenlijk alle facetten van het hebben van een eigen onderneming aan te pas, waaronder mijn favoriete vak: Marketing!

Mijn Werkervaring en interesse in online marketing

Na mijn studie heb ik diverse functies bekleed; van Trade Marketeer tot Accountmanager in diverse branches. Centraal hierin staat altijd het onderhouden van relaties met klanten en het bewegen van mensen. Dit is dan ook iets waar ik zowel privé als zakelijk erg veel energie uit haal.

 

Waarom online marketing?

Vanuit mijn directe omgeving ben ik al regelmatig met online marketing in aanmerking gekomen en hierdoor is mijn enthousiasme voor dit vakgebied alleen maar toegenomen!
Wat mij vooral in online marketing aanspreekt zijn de uitgebreide mogelijkheden van de verschillende kanalen om gericht met je doelgroep in contact te komen. Doordat de resultaten vaak direct meetbaar zijn, heb je snel zicht op hoe succesvol een campagne is en dat maakt het voor mij erg interessant.

Wat ga ik doen bij Mark@ing

In de functie van junior online marketing consultant ga ik mijzelf verder ontwikkelen in de wereld van online marketing en zal ik de nodige inhoudelijke kennis gaan opdoen. Deze kennis zal ik in gaan zetten om samen met onze opdrachtgevers de online strategie te bepalen en vervolgens deze te vertalen naar online campagnes om vervolgens samen met ons team de nodige inhoudelijke werkzaamheden uit te voeren, zodat de vooraf bepaalde doelstellingen behaald gaan worden.

Summary
Article Name
Maak kennis met Martijn Boeser: nieuwe medewerker bij mark@ing.
Description
Benieuwd naar onze nieuwe medewerker Martijn Boeser ? In dit artikel lees je wie Martijn is en wat hij bij Mark@ing gaat doen!
Author
Publisher Name
markating
Publisher Logo
Koen Paquay
koen@markating.nl
Geen reactie's

Geef een reactie