Nieuwe medewerker Guus

Nieuwe medewerker Guus

Vanaf 28 augustus hebben wij er een nieuwe kracht bij – Guus van den Boom. Ben je benieuwd op welke manier Guus ons team komt versterken? Lees dan snel verder om meer over Guus te weten te komen!

Nieuwe medewerker GuusGoededag! Mijn naam is Guus van den Boom, 22 jaar oud en woonachtig in Kaatsheuvel. Op dit moment zit ik in het derde jaar van de studie Small Business & Retail Management op Avans Hogeschool in ‘s-Hertogenbosch. Tijdens de afgelopen twee jaar heb ik op Avans door middel van de theorie toe te passen in projecten veel geleerd. Deze projecten hadden allemaal een andere vorm waarbij ik gewerkt heb aan bijvoorbeeld een marketingplan, communicatieplan, categorieplan en een ondernemingsplan. De opleiding heeft me tot nu een brede kennis gegeven over veel onderwerpen waardoor ik zelf de keuze kan maken waarin ik mezelf verder wil specialiseren.

Het komende half jaar ga ik bij mark@ing een meeloopstage doen waarbij ik mijn kennis in online marketing wil gaan vergroten om over een aantal jaar mijn ambitie waar te kunnen maken. Online marketing interesseert mij tot nu het meeste door de vele opties en mogelijkheden. Mijn ambitie is om over een aantal jaar een eigen onderneming te starten en dan is kennis van online marketing wel handig. Tijdens mijn meeloopstage zal ik naast het meewerken ook een onderzoek over het verbeteren van de mark@ing awards.

Er zijn een aantal verwachtingen op het gebied van mijn eigen ontwikkelingen tijdens mijn stageperiode. Als eerste verwacht ik veel te leren over de manier van toepassen van online marketing in de praktijk. Ten tweede verwacht ik verdieping in de aspecten van online marketing te krijgen. Tot nu toe heb ik over veel thema’s geleerd tijdens mijn studie en hiervan hoop ik nu verdieping te krijgen op bijvoorbeeld SEO, SEA en Google Analytics. Als laatste verwacht ik dat ik mezelf op mijn persoonlijk vlak verder kan ontwikkelen door in een andere werkomgeving met nieuwe collega’s aan de slag te gaan. Ik heb er zin in!

 

Naast Guus hebben wij ook een afstudeer stagiaire die wij de komende stageperiode gaan begeleiden en ons gaat helpen met een frisse blik te kijken naar de kansen in de markt. Voor het verhaal van Jasper klik je hier!

Summary
Nieuwe medewerker Guus
Article Name
Nieuwe medewerker Guus
Description
Vanaf 28 augustus hebben wij er een nieuwe kracht bij – Guus van den Boom. Ben je benieuwd op welke manier Guus ons team komt versterken? Lees dan snel verder om meer over Guus te weten te komen!
Author
Publisher Name
mark@ing
Publisher Logo
Koen Paquay
koen@markating.nl
Geen reactie's

Geef een reactie