Nieuwe stagiair: Alaa Barash

Nieuwe stagiair: Alaa Barash

Op 27 januari 2020 ben ik gestart als online marketing stagiair bij mark@ing. In het onderstaande artikel leg ik uit wat mijn motieven zijn om af te studeren bij mark@ing en vertel ik meer over mezelf. Benieuwd? Lees dan vooral verder!

Wie ben ik?

Mijn naam is Alaa Barash, ik ben 24 jaar oud en woon in het dorpje Woudrichem. Ik zit in mijn laatste jaar van de opleiding Marketing Management op de Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Gedurende mijn studie heb ik veel kunnen leren over Sales en Online Marketing. Vanwege het feit dat Online Marketing veel aspecten met zich meebracht zoals zoekmachine adverteren, website optimalisatie en social media leek mij dit uiterst interessant om mij op te richten. Middels deze minor heb ik mij dus ook op dit gebied kunnen ontwikkelen en ga ik nu afstuderen richting Online Marketing bij mark@ing. In mijn vrije tijd houd ik mij vaak bezig met de trends en ontwikkelingen die zich afspelen in de markt en de laatste innovaties die gedaan worden. Daarnaast hecht ik veel waarde aan mijn familie en vrienden en vind ik het belangrijk om mijzelf fit te houden door gezond te eten en veel te bewegen.

Alaa Barash

Wat ga ik doen bij mark@ing?

Tijdens het afstuderen bij mark@ing ga ik gedurende 16 weken een onderzoek doen en een plan uitvoeren. Hiervoor ga ik onderzoeken in hoeverre er behoefte is aan het uitlenen van werknemers aan een derde partij en hoe mark@ing hier op in kan spelen door personeel te werven en te trainen. Bovendien zal ik hiervoor een actieplan schrijven en deze zo ver mogelijk uitvoeren tijdens mijn afstudeerstage. Het uiteindelijke doel is om nieuw, gekwalificeerd personeel aan te trekken zodat er meer projecten binnen mark@ing opgepakt kunnen worden. Hiernaast ga ik mij richten op zoekmachine adverteren en het beheren van de content op de social media kanalen.

Wat wil ik leren?

Ik hoop mijzelf te kunnen ontwikkelen als een volwaardig online marketeer in het bedrijfsleven. Ik heb veel kennis opgedaan tijdens mijn opleiding en zou dit graag in praktijk willen brengen. Ik denk dat ik bij mark@ing veel kan leren en ervaring op kan doen over Online Marketing. Bovendien hoop ik te kunnen bijdragen aan de doelstellingen van mark@ing.

Wat wil ik doen na het afstuderen?

Wanneer ik mij afstudeerstage met een voldoende heb afgerond zou ik graag zo snel mogelijk een gepaste baan willen vinden voor de kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan. Doorstuderen is ook nog een optie voor mij.

Summary
Maak kennis met Alaa Barash: Nieuwe stagiair bij Mark@ing.
Article Name
Maak kennis met Alaa Barash: Nieuwe stagiair bij Mark@ing.
Description
Benieuwd naar onze nieuwe stagiair Alaa Barash? In dit artikel lees je hoe Alaa bij mark@ing terecht is gekomen en wat hij voor mark@ing gaat betekenen!
Author
Publisher Name
Markating
Publisher Logo
Mike mark@ing
stage@markating.nl
Geen reactie's

Geef een reactie