Nieuwe afstudeerster Nienke Jansen

Nieuwe afstudeerster Nienke Jansen

Vanaf 28 januari 2019 hebben wij er een nieuwe afstudeer stagiaire bij; Nienke Jansen. Wij hebben Nienke gevraagd wat haar de komende periode bezig gaat houden bij ons. Ben jij benieuwd wie Nienke is en wat ze gaat doen? Lees dan snel verder!

Wie ben je?

Mijn naam is Nienke Jansen, 22 jaar. Ik woon in Kaatsheuvel en werk in de weekenden als gastvrouw in De Efteling. De komende 20 weken ga ik werken aan een afstudeerscriptie voor Mark@ing.

Ik studeer Ondernemerschap en Retail Management aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. Het afgelopen half jaar heb ik een minor gevolgd op het gebied van online marketing. Door deze minor is mijn interesse voor online marketing aangewakkerd en leek het mij een leuke en leerzame stap om bij Mark@ing af te studeren.

ieuwe afstudeerster nienke jansen

Wat ga je doen?

Gedurende mijn afstudeerstage ga ik mij richten op de klantloyaliteit bij Mark@ing. Ik ga onderzoek doen naar de huidige mate van loyaliteit en naar de factoren die loyaliteit beïnvloeden. Vervolgens ga ik dit onderzoek omzetten in een advies en hopelijk al een stukje implementatie om de klantloyaliteit te optimaliseren. Naast mijn afstudeerscriptie zal ik ook meewerken binnen het bedrijf.

Wat wil je leren in deze periode?

Tijdens mijn minor heb ik veel geleerd over alle verschillende aspecten van online marketing. Het lijkt me super om deze opgedane kennis toe te gaan passen. Daarnaast hoop ik een specialisme voor mezelf te vinden waar ik me nog meer ik kan verdiepen tijdens mijn verdere carrière.

Wat wil je doen na het afstuderen?

Na het afstuderen hoop ik zo snel mogelijk een baan te vinden, het liefst in de online marketing zodat ik de opgedane kennis van zowel mijn opleiding als van mijn stage toe kan passen.

Het belangrijkste doel van mijn afstudeer stage is het neerzetten van een goed rapport wat voor Mark@ing een toegevoegde waarde biedt. Ik kijk ontzettend uit naar deze leuke en leerzame periode!

 

Summary
Nieuwe afstudeerster Nienke Jansen
Article Name
Nieuwe afstudeerster Nienke Jansen
Description
In deze blog lees je over onze nieuwe afstudeerster Nienke Jansen. Zij vertelt ons wie zij is en wat zij de komende periode bij ons gaat doen.✅
Author
Publisher Name
mark@ing
Publisher Logo
Nienke Jansen
nienke@markating.nl
Geen reactie's

Geef een reactie