Nieuwe afstudeerder Mike Peters

Nieuwe afstudeerder Mike Peters

Vanaf augustus 2019 gaat er een nieuwe afstudeerder aan de slag bij mark@ing: Mike Peters. Wil je meer over Mike weten? Lees dan hier verder!

Wie ben ik?

Ik ben Mike Peters, 21 jaar en ik woon in Wijchen. Na drieënhalf jaar gestudeerd te hebben is voor mij nu de laatste fase van de studie aangebroken en mag ik gaan afstuderen. Naast mijn studie voetbal ik graag en in het weekend ben ik vrijwel altijd wel in voor een drankje met wat vrienden.

Mike Peters

Wat heb ik gestudeerd?

In 2015 ben ik begonnen aan de opleiding Commerciële Economie aan de Avans Hogeschool te ’s-Hertogenbosch. Nadat ik in het derde jaar van de studie mijn stage had afgerond, kwam ik er pas echt achter dat online marketing hetgeen is wat mij het meeste aanspreekt. Daarom heb ik vervolgens ook de minor online marketing gevolgd aan de Avans Hogeschool.

Waar komt mijn interesse in online marketing vandaan?

Tijdens mijn voorgaande stage ben ik pas echt voor de eerste in aanraking gekomen met data. Dit is me zo goed bevallen dat ik meer over online marketing wou leren en diverse cursussen heb afgerond, zoals die van Google Analytics en een cursus online marketing van de Google digitale werkplaats.

Wat ga ik doen bij mark@ing?

Ik ga bij mark@ing afstuderen. Dit betekent dat ik gedurende 20 weken bezig zal zijn om voor mark@ing een onderzoek uit te voeren. Mijn onderzoek zal vooral veel betrekking hebben op imago- en identiteitsonderzoek. Het uiteindelijke doel hiervan is om nieuw, gekwalificeerd personeel aan te trekken zodat er meer projecten binnen mark@ing opgepakt kunnen worden.

Summary
Maak kennis met Mike Peters: Nieuwe medewerker bij mark@ing.
Article Name
Maak kennis met Mike Peters: Nieuwe medewerker bij mark@ing.
Description
Benieuwd naar onze nieuwe stagiair Mike Peters? Lees hier over zijn studie, interesses en wat hij gaat doen bij mark@ing!
Author
Publisher Name
Markating
Publisher Logo
Mike mark@ing
stage@markating.nl
Geen reactie's

Geef een reactie